Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев прекъсва зарята за Левски в Карлово, за да говори по БНТ

Политика

Радев прекъсва зарята за Левски в Карлово, за да говори по БНТ

Радев прекъсва зарята за Левски в Карлово, за да говори по БНТ - Tribune.bg
Снимка:

„Обадиха ни се днес“, потвърди генералният директор на националната телевизия Емил Кошлуков

БНТ ще прекъсне прякото излъчване на традиционната заря за годишнината от рождението на Апостола на свободата Васил Левски в Карлово, за да покаже на живо президента Румен Радев от град Левски, информира „24 часа“.

Зарята в Карлово се прави традиционно всяка година на 18 юли и тържествата са под патронажа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Президентът обаче явно е решил отново да се обърне към народа точно по това време и ще го направи от град Левски.

Кулминация на честването на Апостола в неговия роден град ще е тържественият митинг-заря от 21:00 ч. на площад „Васил Левски“, съобщава БНТ към 14 ч..

В 21.00 часа президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили ще приеме почетния строй. В 21.10 часа държавният глава Румен Радев ще произнесе тържествено слово, завършва дописката на сайта на БНТ. В нея не става въпрос, че президентът ще бъде излъчван на живо.

Явно от президентството са се обадили късно на БНТ за изявата на държавния глава.

„Обадиха ни се днес“, потвърди генералният директор на националната телевизия Емил Кошлуков. А с кмета на Карлово отдавна имаме договор за отразяване на зарята. Решението, което са взели в БНТ е да прекъснат прякото предаване от зарята, за да излъчат словото на президента от град Левски. Ако обаче неговото слово съвпадне по време с това на Караянчева в Карлово, ще излъчат първо нея.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Иван Киров Рундьо, не петни името на АПОСТОЛА! Всичко се връща на тоя свят!
18.07.2020 19:40 / Отговор
Вмирисан зелен чорап Аз съм най долното същество на света.За мен няма нищо свято.И вие ме обичате за това.Завинаги заедно! Ваш фигурант и Червен Боклук -Радев
18.07.2020 20:29 / Отговор
А Кърджалийската п@@@а, какво ще я правим? Защо са насрочили по едно и също време две мероприятия, ама хубав дъжд ги навяла в Карлово, това бяха сълзите на Левски.
18.07.2020 21:40
Фактите! "А"!!! Поне се информирай! Зарята в Карлово, родния град на Левски, се провежда по установен държавнически регламент всяка година в присъствието на Председателя на Народното събрание! А комплексарчето пРезидент си измисля среща с БСП-кметицата в градчето Левски, за да не пропусне да си изрецитира злобните заяждания и да наруши ехидно и анти държавнически церемонията в Карлово! Нечувано скандално поведение!
19.07.2020 09:08
Разбира се там също се празнува Левски, тъпанари долни, а се пишете демократи.Презудентът ни е като Левски, почтен, прям и истински. Не е като мафиотът, който ни позори в Брюксел.
18.07.2020 21:01 / Отговор
Почтеният пРезидент, финансиран от Божков. Определян от последния като "фигурант". Ти малоумен ли си или затова ти плащат? И не бяха ли всъщност в град Левски телефонните измамници на България. Почтеният да не е там и от тях да търси помощ?
18.07.2020 21:39
Гневна Дяконът е роден в Карлово , традиция е честванията да са там , а не в град Левски, (където и да се намира). А Радев е цар да опорочава всичките ни празници - новогодишни, освобождението , отдаване на почит на паметника на Левски.Къде не се изцепи този човек, за да плещи срещу правителството.Обзалагам се, че ще опорочи и този празник.Той вече губи връзка с реалността , става опасен за държавата.
18.07.2020 21:46
Ние Да сравниш Радев с Левски е светотатство. Р.Р. няма ни морал, ни вяра...За България не мисли, а само да вземе властта. Продажен лицемер и селяндур. Пази Боже, сляпо да прогледне!
19.07.2020 14:34
ЗНМ Как ще сравнявате Левски с тоя Фигурант!Ей,едно свято нещо имаме!Не го мърсете с това недоразумение!!!!! Достатъчно е ,че националният предател оскверни Апостола и на 18.02 и явно се опитва да го направи и сега!!Срам и позор е той за България!!!!Те седнали да го сравняват с най- великия!
То бива да сте нищожества,ама все трябва да се усещате!!!
18.07.2020 21:45 / Отговор
Ленко Това е един пълен тъпанар.
18.07.2020 22:19 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати