Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев слезе при протестиращите, за да припомни, че иска да прави служебен кабинет

Политика

Радев слезе при протестиращите, за да припомни, че иска да прави служебен кабинет

Радев слезе при протестиращите, за да припомни, че иска да прави служебен кабинет - Tribune.bg
Снимка:

„Мутри вън!“ – с този познат рефрен се обърна президентът Румен Радев към протестиращите тази вечер. Държавният глава слезе сред демонстрантите в четвъртък в опит за разпалване на прогресивно намаляващите протести.

„Задачата е историческа, тя изисква единство. Пътят е труден, но всяко усилие си струва, защото залогът е голям, пишете историята на България! Оставките на цялото правителство и главния прокурор са първата стъпка към честни избори. Нужен ни е нов парламент, защото сегашното правителство е глухо към исканията на хората“, обяви Радев.

Пропусна да спомене обаче, че преди идването на нов парламент, той би бил начело на държавата няколко месеца напълно безконтролен, ако бъде оставен да назначи служебно правителство.

Според него България е излязла от „психозата и хипнозата на пропагандата“, а светът отправил поглед към страната ни.

„Вие не се уплашихте от заплахите, обидите и репресиите. Всички вие днес веете заедно трибагреника. Никога българите не са били по-единни в решимостта си да избавят България от мафията!“, надъха Радев протестиращите.

Той обяви, че на площада се родило „братството на почтените хора, които ще отхвърлят всякаква обреченост и които вярват, че свободна европейска България е нашето бъдеще“.

Властта обаче била глуха, а медиите премълчавали истини.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Моника По голям и долен педераст от тоя, никога не съм виждала!
23.07.2020 20:57 / Отговор
Гневна И аз не харесвам доста неща , но заради това не затварям кръстовища . Докога хора като за един футболен мач , ще си позволяват да говорят и искат от името на целия народ. Там е такъв сбирщайн, че ако им поискат да напишат исканията си на едно място, ще ги четем като кандидатстудентски бисери. Очаквам Радев, усещайки,че има умора в протестиращите, да се яви с шлемофон и пилотска униформа , за да вдъхнови поне женската част. Дерзай, товарищ.
23.07.2020 21:06 / Отговор
Гешев няма да забрави Мунчо го очакват следствия за много неща...
23.07.2020 21:16 / Отговор
Ей помярски сайтче ние българите искаме служебен кабинет, стари- млади, честни и почтени, а не подлоги като Вас. И стига с тези простотии за президента, но винаги е така интелигентните и образованите хора, не могат да се възприемат от долната , нагла, цинична мафия и групировките на Борисов.
23.07.2020 21:34 / Отговор
Karabas Barabas Аеропланната брадавичеста свиня (Phacochoerus africanus) е вид бозайник от семейство Свине, наречен Фигурант от Черепа Дубайски, живеещ в сградата на Дондуков 2! Достигнал в еволюцията си до прояви на членоразделна реч, Фигуранта понякога излиза от сградата, която мърси с присъствието си, за да вдигне юмрук като Ернесто Че Гобара и да изломоти „Мутри – вънь!“, след което се прибира в сградата (която мърси с присъствието си), за да лочи от помията, приготвена му от неговите верни свинегледачки – Деса, Курна и Наляна! Убавец!
23.07.2020 21:47
Отговор Ама ти си много интелигентен. Малко ти куца правописът - но при платените тролове от дубайския "бизнесмен" е така.
23.07.2020 23:14
Ха, ха! Тролчо, ти интелектуалецът Митко есемес'а ли си?
23.07.2020 21:43 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети