Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев специален гост на събитие на „Капитал”

Политика

Радев специален гост на събитие на „Капитал”

Радев специален гост на събитие на Капитал - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев ще приветства тази вечер представителите на българския бизнес, отличени в класацията за 2019 г. на „Капитал“ за стоте най-големите компании у нас. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

За поредна година класацията подрежда водещите дружества в страната в различни класации - най-големите, лидерите по сектори, най-печелившите, най-динамичните, най-големите работодатели, компаниите с най-много активи и тези с най-големи задължения.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Румен Радев

Коментари (5)

РУМЕН РАДЕВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА! СЪД! ПРИСЪДА! ИЗЛЕЖАВАНЕ НА ПРИСЪДАТА! СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ДЕСНИ(ДБ, ДСБ, КАПИТАЛ, ПЕЕВСКИ, ДПС), ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ЛЕВИ(БСП, БКП, АБВ)!!СПАСЕНИЕ ОТ АЗИАТСКА РУСИЯ, ОТ САЩ НА СОРОС!! ИСКАТ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СЛЕДВАЩАТА СИРИЯ, ИРАК, ТУНИС, АЛЖИР! ДА СЕ ИЗБИЕМ В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПА! ДА СЛЕДВАМЕ ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕННОСТТИ! НЕ НА ПАРТИЗАНИТЕ-ТЕРОРИСТИ, КОИТО БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ИЗБИХА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ!
30.07.2020 17:38 / Отговор
кесо Дааа от "Капитал" са поканили "най-подходящия" човек за целта. Сигур Румбата ще поздрави "първенците капиталисти" с вдигнато като на партизанин на 9 септември юмруче, та да им е ясно отсега какво ги чека кога земат властта с "Отровното трио", Корни и Майчето. Приятно "прекарване"!
30.07.2020 17:53 / Отговор
Анастас РУСКИ и СИНГАПУРСКИ пъ'Резидент !!!

Да му мислят Българите, които го подкрепят индиректно като искат оставки на Борисов и Гешев.

(обобщително)
.
(
30.07.2020 21:22 / Отговор
Пацо Повечето от тях са лишени от тази функция...
31.07.2020 11:48
Цветка Аз съм готова за неговата оставка!С голяма радост ще я приема!
31.07.2020 00:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети