Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев забрави за пандемията, празнува със стотици в Съединение с кюфтета и кебапчета (СНИМКИ)

Политика

Радев забрави за пандемията, празнува със стотици в Съединение с кюфтета и кебапчета (СНИМКИ)

Президентът ще кани ЦИК за предстоящите избори

„Тази седмица ще поканя ЦИК, защото трябва да бъдем сигурни, че администрацията може да се справи с такава сложна ситуация, ако изборите са 2 в 1“, обави Румен Радев от град Съединение. Той там по повод 136 години от провъзгласяването на Съединението.

Президентът произнесе кратка реч, като на сцената до него се бе наредил и съветникът му по антикорупционни въпроси Пламен Узунов, който не бе освободен от длъжност въпреки множеството скандали около него.

За да празнуват на площада се бяха стекли стотици хора, но не за да видят Румен Радев, а за да хапнат на корем кебапчета и кюфтета, а целият център на града бе отрупан със сергии, показа „24 часа“. Въпреки тежката пандемична обстановка и четвъртата вълна на коронавирус у нас, високия ръст на починали, дистанция не се спазва. Радев също не даде пример и не постави маска при разговори с гражданите. Според областният кризисен щаб, съборите по селата трябва да се преустановят заради попадането на Пловдив и региона в червената зона, но от управата на Съединениея смятат, че това е преценка на всеки един кмет.   

Румен Радев в СъединениеРумен Радев в Съединение
Румен Радев в Съединение, снимки 24 часаРумен Радев в Съединение, снимки 24 часа
Румен Радев в Съединение, снимки 24 часаРумен Радев в Съединение, снимки 24 часа


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още