Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев заплаши, че евентуален импийчмънт щял да „напълни площадите“

Политика

Радев заплаши, че евентуален импийчмънт щял да „напълни площадите“

Радев заплаши, че евентуален импийчмънт щял да напълни площадите - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев не даде категоричен отговор как ще работи с правителството след като обяви, че снема доверието си от тях. Според него въпросът не бил какво ще прави той, а какво сме щели да правим „всички ние, българите“.

„Ще си върнем ли законите, ще си върнем ли държавата, ще си върнем ли справедливостта и ще си върнем ли роднините зад граница“, отклони отговора си държавният глава.

Той заплаши, че евентуална процедура за импийчмънт срещу него щяла да „напълни площадите“.

„Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни, хладилниците на хората и няма да вдигне пенсиите. Импийчмънтът най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах на правителството“, даде уклончиви обяснения той.

Радев взе участие в годишния преглед на въоръжените сили.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

фатмак За сметка на това злобата ,с която ни залива това подобие на политик ще ни отведе наистина в задната и тъмна част на географията.Срам ме е от него.
06.02.2020 16:51 / Отговор
Марина Този човек непрекъснато подбужда хората към бунт, което направо си е за импийчмънт.Но ще се изненада неприятно колко малко хора са склонни да го подкрепят.Просто го усетиха какъв балон е.
06.02.2020 19:05 / Отговор
До първите двама Да еба майка ви тъпа.
07.02.2020 07:25 / Отговор
Аз до трети Да ти серът в устата тези двамата
07.02.2020 09:39
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Др. Радев, за 3г.Вие не свършихме работа за 1 лв., освен да разделят е и плюете по законно избраното правителство. Доверието го дадоха гласоподавателите, не вие. А за доверието към вас, е свалено с избирането ви. Коя д-ва да си върнете, тази, която вашата БКП/БСП ФАЛИРА, РАЗГРАБИ и ПРИВАТИЗИРА ЛИ? ТЕЗИ, която ограби спестяванията и пенсионният фонд като Р. ГЕЧЕВ, К. ИМПЕКСОВА/Решетников, К. ДОБРЕВ и сие? Записите красноречиво говорят за вашата личност, липса на морал и достойнство, алчност за власт и пари. Корупцията е в президентството. ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ ЗА Б-Я!
07.02.2020 08:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети