Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев обижда на лакеи и проститутки членове на ИТН-Плевен

Политика

Радостин Василев обижда на лакеи и проститутки членове на ИТН-Плевен

Радостин Василев обижда на лакеи и проститутки членове на ИТН-Плевен - Tribune.bg
Снимка:

Спортният министър в оставка пише, че ИТН вече не съществува и той предпочитал да напусне „тази гнус”

Спортният министър в оставка обижда брутално бившите си колеги от ИТН-Плевен с публикация на страницата си във Фейсбук.

Повод за избухването на Радостин Василев става среща вчера вечерта в града, на която са присъствали депутати и активисти на партията. Някои от присъстващите са издигнали снимки с образа на Василев, на които пише: „Предатели мразим повече от ГЕРБ”.

Фейсбук/ Радостин ВасилевФейсбук/ Радостин Василев

„Днес, гости на град Плевен от село Девенци- община Червен Бряг (водени от таткото на Иван Янчев-ДПС) и друга група гости от селата около град Долна Митрополия, посрещнаха радушно голяма част от народните представители от парламентарната група на ИТН, водени от техния естествен неформален лидер Христинка Иванова (жената от село). Тази палава група беше придружавана от малко лакеи на г-н Тошко Йорданов, една татуирана продавачка, която се явява координатор за цял район в София и две доказани проститутки. Знам, че всички знаят кои са те”, пише Василев

„Аз не видях повече от 5-6 членове на ИТН на тази среща и нито един уважаващ себе си човек, но имаше експерти и хора от малцинствата от доста села извън Плевен, което означава, че ИТН определено разтваря избирателното ветрило. Цялата тази върховна организация имаше за цел да заблуди обществото и най-вече самите присъстващи, че ИТН има структури в Плевен и, че партията е жива.

Ще се наложи да охладя страстите. Заради огромното предателство към българския народ, поставянето на държавата на колене вече повече от година и явната прегръдка с ГЕРБ и ДПС, ИТН вече НЕ СЪЩЕСТВУВА. На изборите ще имат 2%.

Аз предпочетох да напусна предателите на стотици хиляди българи и да не се омаскарявам с тази гнус”, коментира министърът в оставка.

ФейсбукФейсбук


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати