Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев се здрависа с букета… на Весела Лечева (ВИДЕО)

Политика

Радостин Василев се здрависа с букета… на Весела Лечева (ВИДЕО)

Радостин Василев се здрависа с букета… на Весела Лечева (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Бившият спортен министър Радостин Василев се изложи за пореден път. Този път това се случи по време на приемането на властта от служебния спортен министър Весела Лечева. Докато течеше церемонията Радостин Василев подаде ръка на Лечева, но тя не отговори и той беше принуден да се здрависа с букета, който той самият ѝ беше подарил преди официалните снимки.

Кралев: Днес терорът над българския спорт приключва

За краткото му време като министър отцепникът от ИТН, стана скандално известен с безкрайните разправии със спортните федерации, с гуляите си на гръцки курорти и приятелските си назначения. Неговото име е и доста спорно в спортните среди, а по време на управлението му в ММС, нито една от федерациите не отчете положително работата му.

Радостин Василев раздава милиони от държавата за медии, консултантски и юридически услуги

Припомняме, че на 13 декември 2021 г. спортният адвокат с не особено голяма практика, бе избран за министър на спорта. Началник му стана Кирил Петков, срещу когото той написа поредица от коментари как е нарушил Конституцията и е подписал декларация с невярно съдържание.

Как управлението на Спорт Тото щедро харчи милиони държавни пари с поръчки с директно договаряне

Само няколко месеца по-късно Василев забрави за Конституцията, напусна ИТН и показа готовност да се влее в редиците на „Продължаваме промяната”.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати