Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радулов: Гешев може да не изкара мандата си и мястото му да заеме Рашков

Политика

Радулов: Гешев може да не изкара мандата си и мястото му да заеме Рашков

Радулов: Гешев може да не изкара мандата си и мястото му да заеме Рашков - Tribune.bg

„Много е възможно главният прокурор Иван Гешев да не си изкара мандата и мястото му да заеме Бойко Рашков, примерно, или някой като него“. Това каза пред БНР проф. Николай Радулов, експерт по национална сигурност и част от „Има такъв народ“.

Той оценява действията на прокуратурата като от времето на Вишински (генерален прокурор на СССР от времето на Сталин - б.р.).

Проф. Радулов подчерта, че в програмата на ИТН е записано, че трябва да се извърши демутризация на службите за сигурност и МВР.

По отношение на канибалските сигнали на Рашков за Борисов, Радулов няма съмнения, че са истина, защото „това е езикът на Бойко Борисов“.

Според него през последните години доверието в прокуратурата е сринато заради действията на управляващите.

„И САЩ, и ЕС са пределно наясно с това какво се случва у нас. Години наред получаваме остри забележки в докладите на Държавния департамент на САЩ и на Европейската комисия по същите въпроси, които са описани в решението по закона „Магнитски“. ... Получава се куриоз - чуждите служби да се грижат повече за сигурността и бизнеса в страната, отколкото самото правителство“, заяви проф. Радулов.

Освен това той чул, че САЩ ще налага санкции на още хора от България.

„Списъкът е голям и ще се развива. Това, което чух е, че ги очакваме скоро, но със сигурност няма да е преди изборите, т.е. след 12-и, 13-и юли“, гласи информацията му.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети