Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашидов: За разлика от Асен Василев аз имам биография, не искам конфронтации, а обединение

Политика

Рашидов: За разлика от Асен Василев аз имам биография, не искам конфронтации, а обединение

Рашидов: За разлика от Асен Василев аз имам биография, не искам конфронтации, а обединение - Tribune.bg
Снимка:

„Надявам се тази държава да се вразуми и да започне да се прави политика, защото хората искат да се решават проблемите им. Аз имам желание хората да са усмихнати, а те не могат да бъдат усмихнати в този момент”.  Това каза председателят на Народното събрание Вежди Рашидов пред БТВ.

Той заяви, че третият ден е започнало вразумяването в парламента.

„Парламентът започна да става обиден за хората и затова се съгласих да бъда издигнат за председател на Народното събрание. Ние нормални хора ли сме да  държим цял народ под напрежение? Чудя се какво им става на хората, когато влязат в парламента?”, запита  той.

Рашидов бе категоричен, че Бойко Борисов е справедлив и диалогичен. Той допълни, че  и вчера, и днес се и виждал с председателя на ГЕРБ, който го е поздравил.

„Най-лесно се работи с Борисов”, заяви той.

Запитан дали руският посланик  Митрофанова е трябвало да присъства на откриването на НС , Рашидов заяви:

 „Аз изказах моето лично мнение, но това не ми пречи да се съобразявам с политиката на партията. Аз лично съм противник да се пращат оръжия на смъртта, но ако това е държавното решение, аз ще се подчиня”.

"За разлика от Асен Василев аз имам биография. Човек трябва да ми прочете биографията, защото и аз мога да питам кой е Асен Василев,  но работата на председателя на парламента не е да конфронтира, а да обединява". Така отговори Рашидов на нападките на Асен Василев от „Продължаваме промяната”.

Той бе категоричен, че никога не е работил в „Мултигруп”. „Познавам от социализма Илия Павлов, но тази мантра се държи по друга причина. Аз не предавам приятел. Нямам други взаимоотношение, освен това че сме били приятели с Илия Павлов”, заяви председателят на НС във връзка с медийни публикации , целящи дискредитацията му.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати