Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков без покана за новото служебно правителство и евентуална партия на Василев и Петков

Политика

Рашков без покана за новото служебно правителство и евентуална партия на Василев и Петков

Снимка:

Бойко Рашков не е бил канен за новото служебно правителство на Румен Радев или пък за евентуален политически проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това обяви самият той по време на празника на пожарникарите днес.

"Нямам предложение за оставане в правителството. Спокойна ли сте? Още никой няма предложения. Президентът беше ясен и ще чуете на 16-и какво е решил. Той трябва да реши този въпрос и никой друг. Неприлично е да коментираме дори този въпрос", обясни Рашков пред журналисти. Призова при новите избори отново да има акции срещу купуването на гласове, а подготовката за това да почне още много преди вотът да наближи.

Рашков не коментира и новата версия около смъртта на военния в Чешнигирово. Той поясни, че в настоящия момент има задържане на мигрантския натиск. Ще бъдат включени допълнителни сили, само ако има увеличение. Напомни, че в актуализацията на бюджета са били предвидени пари за ремонт на част от оградата по границата и скоро ще подготвят постановление за прехвърляне от поддържането на оградата от областните управители към МВР.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още