Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков вика Борисов на разпит, граждани се събират на протест

Политика

Рашков вика Борисов на разпит, граждани се събират на протест

Рашков вика Борисов на разпит, граждани се събират на протест - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е привикан на разпит в Национална полиция. Това е станало с призовка по нареждане на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

За предстоящия разпит Борисов сам съобщи във вторник. В призовката му е записано, че трябва да се яви за сведения и да си носи личната карта.

„Да си нося личната карта... Е, тя ми е в джоба всеки ден. Но ела ме разпитай ти, Рашков, недей да караш момчетата“, призова тогава Борисов.

Той беше категоричен, че не знае за какво ще бъде разпитан и само може да гадае на база интервюта на Рашков по ТВ 7/8 и „Евроком“. „Как да предполагам – ето я призовката. Ако съдя от интервютата му – не е истина, не съм участвал в такова нещо. Не съм чувал такива имена, не се сещам за тях. Ако е имало нещо от 2009 досега... Това, ако е вярно, ще излезе че Миро Найденов си е дал подкуп и аз съм го спасил. Това е НЕ измислено, НЕ скалъпено, това е бойкорашковско“, каза Борисов.

По същото време, когато Борисов трябва да е в полицията, пред сградата на бул. Александър Малинов №1 ще се проведе протест на негови поддръжници. „Да спасим демокрацията! Да покажем, че сме силни и единни“, написаха вчера от ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети