Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков вика Борисов на разпит, граждани се събират на протест

Политика

Рашков вика Борисов на разпит, граждани се събират на протест

Снимка:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е привикан на разпит в Национална полиция. Това е станало с призовка по нареждане на служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

За предстоящия разпит Борисов сам съобщи във вторник. В призовката му е записано, че трябва да се яви за сведения и да си носи личната карта.

„Да си нося личната карта... Е, тя ми е в джоба всеки ден. Но ела ме разпитай ти, Рашков, недей да караш момчетата“, призова тогава Борисов.

Той беше категоричен, че не знае за какво ще бъде разпитан и само може да гадае на база интервюта на Рашков по ТВ 7/8 и „Евроком“. „Как да предполагам – ето я призовката. Ако съдя от интервютата му – не е истина, не съм участвал в такова нещо. Не съм чувал такива имена, не се сещам за тях. Ако е имало нещо от 2009 досега... Това, ако е вярно, ще излезе че Миро Найденов си е дал подкуп и аз съм го спасил. Това е НЕ измислено, НЕ скалъпено, това е бойкорашковско“, каза Борисов.

По същото време, когато Борисов трябва да е в полицията, пред сградата на бул. Александър Малинов №1 ще се проведе протест на негови поддръжници. „Да спасим демокрацията! Да покажем, че сме силни и единни“, написаха вчера от ГЕРБ.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още