Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Резил в ПП: Кирил Петков натиска за прегласуване докато любимата Деница не стане втора в евролистата (ОБНОВЕНА)

Политика

Резил в ПП: Кирил Петков натиска за прегласуване докато любимата Деница не стане втора в евролистата (ОБНОВЕНА)

Резил в ПП: Кирил Петков натиска за прегласуване докато любимата Деница не стане втора в евролистата (ОБНОВЕНА) - Tribune.bg
Снимка:

Истински резил се разиграва в редиците на „Продължаваме промяната“ в последните дни. Причината са наближаващите евроизбори и борбата кой да бъде нареден в предни позиции. Отлично информирани източници на Tribune споделят, че съпредседателят на ПП държи близки до него хора да заемат по-предни места.

По време на конгреса на „Промяната“ се заформил скандал с гласуването на листата. При гласуване се оказало, че Кирил Петков не е доволен от резултатите. А причината е, че неговата фаворитка Деница Симеонова. Именно тя разпалено защитава Петков от парламентарната трибуна при всяка възможност и го нарече мило „Просто Киро“. Тъй като резултатът на Симеонов не бил задоволителен за Петков, той искал ново и ново прегласуване, за да може тя да заеме по-предни позиции. Според новото гласуване Даниел Лорер е заел втора позиция, Деница Симеонова се е изкачила от първоначалната пета позиция до трета в листата, следвана от Настимир Ананиев, който пък е изпаднал от третото място.

Продължаваме промяната си съставиха листата за евроизборите, ДБ още не знаят

Припомняме, че вчера както Tribune писа от „Промяната“ са съставили своята листа за евроизборите, но без партньорите им „Демократична България“ да знаят за нея или най-малкото да е било обсъдено. Източници споделят, че от ДБ са изключително ядосани и са решили да разместят нещата със 100 бюлетини.

Така според съвсем прясното гласуване на „Продължаваме промяната“ се оказва, че първите места са изцяло заети от техни кадри, а за „Демократична България“ остават съвсем неизбираемите.

По последна информация и поредното гласуване листата на ПП за евроизборите изглежда така:

1. Никола Минчев

2. ДБ – все още не е решено кой

3. Даниел Лорер

4. Деница Симеонова

5. Радан Кънев

6. Ицо Хазарта

7. Искрен Митев


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети