Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Росица Кирова иска от Христо Алексиев решаване на проблема с трафика около Дунав мост

Политика

Росица Кирова иска от Христо Алексиев решаване на проблема с трафика около Дунав мост

Росица Кирова иска от Христо Алексиев решаване на проблема с трафика около Дунав мост - Tribune.bg
Снимка:

„Днес изпратих писмо до вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев по повод нетърпимите проблеми с трафика около Дунав мост при Видин”. Това пише във Фейсбук профила си Росица Кирова от ГЕРБ.

Тя посочва, че предшественикът на Алексиев се е крил три месеца  от отговора на този въпрос.

„Докато управлението бездействаше, хората от Северозапада всеки ден сме свидетели на километрични колони от товарни автомобили по околовръстния път на Видин и преди входа към града, които затрудняват придвижването и създават ситуации за пътни инциденти.
Чаквам новият министър да прояви активност, защото нашето търпение се изчерпва. Каквито и усилия да са необходими, все пак става дума за организация на местно ниво и за дипломатически усилия за общи процедури с Румъния”, допълва Кирова.

Тя е категорична, че като лидер на гражданско сдружение „Единни за промяна“, тя и нейните съмишленици, са готови за съдействие, както винаги, когато е ставало дума за подобряване на живота на хората от региона.

„Ситуацията е нетърпима и в случая не само удобството, но и живота и сигурността на стотици, работещи във Видин граждани от околните населени места са поставени в риск.
Да решим проблема заедно. Но да го решим веднага”, завършва Кирова.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети