Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Росица Кирова: Служебният кабинет изнася театрални представления, а страната ни е в хаос

Политика

Росица Кирова: Служебният кабинет изнася театрални представления, а страната ни е в хаос

Росица Кирова: Служебният кабинет изнася театрални представления, а страната ни е в хаос - Tribune.bg

„Политическите партии, декларирайки своите програми и готовност да ги изпълнят, трябва да могат да понесат отговорност пред избирателите, ако се провалят. В противен случай, ще сме свидетели на една голяма говорилня, каквато в момента наблюдаваме с театралните изпълнения на служебния кабинет. На публиката, на зрителите, на избирателите се изнасят представления с гръмки приказки“, коментира Росица Кирова, която е кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС.

Тя остро разкритикува бездействието на служебното МРРБ, което шест месеца излизало само с изявления как нищо не ставало, как това, което е направено досега е порочно, как имало престъпления, нарушения.

„Не доказаха нито една от тези свои тези, не направиха нито една крачка напред, не си свършиха по никакъв начин работата, включително и текущите поддръжки и ремонти на пътищата. А животът трябва да продължи”, каза  Кирова. По думите ѝ, дали се работи по изграждането на инфраструктура или не, то от това зависи дали ще има инвеститори, предприятия, работни места.

„Не може само да си говорим, трябва и да се работи. Ако зад тези хора от служебния кабинет стоеше партия, то те биха получили червен картон и биха понесли някаква отговорност. Но тъй като те са назначени от Радев, те няма да понесат своята отговорност за бездействието си през тези месеци”, заяви Росица Кирова и допълни, че именно това бездействие се е отразило на джоба на всеки – с цените на тока, горивата, здравна криза и пълен хаос.

„Аз съм категорично за мажоритарен вот, защото личността на кандидата е изключително важна. В същото време трябва да има и политическа програма, която да се изпълнява, достатъчно ниво на експертиза, за да може заявеното по време на предизборна кампания да се реализира на практика”, поясни водачът на коалицията във Видин.

Росица Кирова изрази тревога от умишленото разединение на българите с насажданите внушения, които са резултат от действията на държавния глава по време на последните два парламента. „Той не се опита да обедини партиите. Той не се опита да даде възможност на онези, които имаха електорална подкрепа, да съставят кабинет. Напротив. А може би задачата му е била да изведе двама лустросани свои министри и направи нов проект. Циркаджии, доказано хора, подписващи документи с невярно съдържание, нарушаващи Конституцията. Ето такива хора имат претенциите да управляват държавата”, каза още Росица Кирова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати