Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Христов: Вече няма да наричам „десни“ ДБ, те посегнаха към бюлетината на основния ни опонент

Политика

Румен Христов: Вече няма да наричам „десни“ ДБ, те посегнаха към бюлетината на основния ни опонент

Румен Христов: Вече няма да наричам десни ДБ, те посегнаха към бюлетината на основния ни опонент - Tribune.bg
Снимка:

България е дясна, София е дясна, картата е синя, БСП не е алтернатива, каза председателят на СДС

„Аз съм изключително разочарован от колегите от ДБ, които вече трябва да спрат да твърдят, че са десни. Посегнаха към бюлетина на основния ни опонент. Недопустимо, особено тук, където имаме една нереформирана социалистическа партия, да получава подкрепа от така наречени десни. По-скоро вече няма да ги наричам десни.“ Това заяви пред БНТ председателят на СДС Румен Христов. Според него границите между дясно и ляво са се размили в София.

Председателят на СДС говори и за отношенията между десните партии у нас. „Може би има не толкова идеологически различия между нас и ДСБ, колкото непостигане на съгласие. Още по време на кампанията за евроизбори не успяхме да го постигнем с тях. Те решиха, че са си самодостатъчни. Да, вкараха евродепутат, но ако бяхме заедно, резултатът щеше да бъде сигурно още по-добър“, каза Христов. И допълни:“Но пък има едно друго обединение, макар и в рамкови споразумения, макар и в споразумение, което дава възможност да се постига договорка на места или да не се постига, защото ние на много места не постигнахме договорка с ПП "ГЕРБ" и това е нормално. Там пък виждаме друго обединение на база ЕНП.“

Христов коментира и победата на Йорданка Фандъкова на изборите в София.

„Основната заслуга е на г-жа Фандъкова. Един изключително почтен, толерантен, добре подготвен човек, който със сигурност ще бъде много по-добър кмет. Тя открои своите приоритети, чу избирателите и съм убеден, че ще направи София по-красива. Битката беше голяма“, каза Христов.

Той обясни, че мобилизацията на СДС е била много голяма, подкрепата се е изразила в около 25 000 гласа. Освен това в страната СДС има 193 общински съветника, двама избрани кметове, които оглавяват областни градове - Видин и Монтана.

Изводът му от цялата капания е, че „България е дясна, София е дясна, картата е синя, БСП не е алтернатива“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Claudia Klein Нуждаете ли се от остра финансова подкрепа? имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotcapglobalservices@gmail.com | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят.

Ние предлагаме всякакъв вид кредитни услуги, предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми и можете да вземете заем до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем.

Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | spotcapglobalservices@gmail.com | или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг.
07.11.2019 09:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети