Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. БСП готвят линч на Паргов заради договорката с ДБ

Политика

БСП готвят линч на Паргов заради договорката с ДБ

БСП готвят линч на Паргов заради договорката с ДБ - Tribune.bg
Снимка:

Георги Свиленски и Кирил Добрев скочили на лидера на столичното БСП, не бил упълномощен да преговаря за подкрепа

БСП готвят линч на лидера на столичните социалисти Калоян Паргов на следизборния пленум на червените в събота. Загрявката започнала още днес на заседанието на изпълнителното бюро на партията, на което бе подкрепено предложението на Корнелия Нинова да се даде мандат на Мая Манолова да иска касиране на кметския вот в София.

Това станало, след като Паргов се заклел пред своите, че Манолова не възнамерява да прави своя партия, съобщава DarikNews.

Паргов е бил атакуван заради безпринципната колаборация със столичните десни. Кой му е дал пълномощно да се договаря с градското дясно, в лицето на Христо Иванов, за подкрепа на кандидатите на „Демократична България“, попитали Паргов. Атаката подхванали Георги Свиленски и Кирил Добрев.

Според медията много от червените били скандализирани, след като от изборните резултати се видя, че левите избиратели под строй са пуснали бюлетини за районните кметове на ДБ, и то напразно.

Проблем било и че всичко се демонстрирало толкова безцеремонно, пред очите на всички.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Дрън дрън Нинова призова да се гласува против ГЕРБ-мафията, хайде стига с това деление. Старите комунисти измряха, голяма част бяха честни и почтени хора.
06.11.2019 08:51 / Отговор
Радичок Решетников Кое е почтеното на старите комунисти, това ли че последните години преди 1989г се нароиха хиляди борци против фашизма и комунизма и че техните деца взеха куфарчетата с парите. ТОВА ЛИ Е ПОЧТЕНОСТТА НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИ. НЯМА ПОЧТЕН КОМУНИСТ, КАКТО ПРЕДПОЛАГАМ И ТИ НЕ СИ ПОЧТЕН....
06.11.2019 10:51
ИСТИНАТА В соцкомунистите на БКП/БСП морал, честност, почтеност, достойнство, това виц ли е? Всички, които ги подкрепят, със сигурност използват главите си за декоративно приложение към задника. Вие нормални ли сте? В тази партия са милионерите (бивши доносници на ДС), приватизаторите: К. ИМПЕКСОВА, В. ЛЕЧЕВА, Р. ГЕЧЕВ, Р. ПЕТКОВ, Г. ГЕРГОВ, ГОЦЕ, СИДЕРОВ, деца и внуци на бивши величия, които разграбиха д-вата. Писна ми най-корумпираните приватизатори, да говорят за корупция. С ББ започна промяната, дебили. Факт р! Когато ББ спре с политиката, ще ви питам обещание и изпълнение, едно и също ли е? Лесно се обещава, когато не носиш отговорност! Но вие ще ди останете дебили и паразити@
20.11.2019 23:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети