Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Петков: Манолова се опитва да оказва груб натиск върху съда

Политика

Румен Петков: Манолова се опитва да оказва груб натиск върху съда

Румен Петков: Манолова се опитва да оказва груб натиск върху съда - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова се опитва да оказва груб натиск върху съда. Така председателят на ПП АБВ Румен Петков коментира пред "Актуално" намерението на Манолова да го даде под съд така, както е сторила с Бойко Борисов.

"В своята позиция г-жа Мая Манолова казва: "Давам под съд Петков така, както Бойко Борисов и го осъдих. Същата ще бъде и съдбата в съдебна зала на Петков". Аз чета, че бивш депутат, бивш омбудсман и кандидат за депутат оказва натиск върху съда. Той произнася съдебната присъда. И ако битката е да сменим Борисов с Манолова, която да произнася осъдителни присъди и с Дончева, която да произнася оправдателни присъди, не знам дали си струва. Това е груб натиск върху съда. И искам някой да ме опровергае. Защото тук се казва на съда какво трябва да е съдебното решение. И това, което не се казва е: "…Нали знаете, че аз ще правя съдебната реформа. Вижте какво ще бъде съдебното решение, за да знаете каква ще бъде професионалната ви участ…". И аз много се надявам съдийските неправителствени организации да реагират, защото ако си замълчат, нещата ще станат по-страшни, отколкото бяха. Когато човек си позволява по този начин да шантажира съда, тоя човек няма да се спре утре пред нищо. Нещата минават една граница".

По повод коментара си пред медиите в Хасково, в който той посочва, че с рекет и мачкане на бизнеса Мая Манолова финансира кампанията си и заради който Манолова се закани да го съди, Петков подчерта, че на въпросното събитие присъствали и ръководителите на двете най-големи превозвачески асоциации. Освен това налице е ярка некомпетентност от нейна страна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети