Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Румен Радев доволен от работата по заседналия кораб

Политика

Румен Радев доволен от работата по заседналия кораб

Румен Радев доволен от работата по заседналия кораб - Tribune.bg

„Корабът е една картина на безхаберието в продължение на десетилетия“, заяви Румен Радев по повод заседналия кораб на Камен Бряг и неуспешното му изваждане.

По думите му причината за неуспешната акция е липсата на техника, която Радев определи като „разкапана“ и никаква организация. „Нали си представяте, че българската държава не може да вземе на абордаж да вземе кораба, ние не сме пиратска държава“, обяви още президентът и похвали работата на транспортния министър Христо Алексиев, който реагирал енергично и перфектно. Радев уточни, че благодарение на Алексиев горивото от кораба вече е свалено и очаквал съвсем скоро проблемът да се реши.

Запитан за обвиненията от страна на ГЕРБ за репресии срещу хора присъствали на партийно събитие в Стражица, Радев отговори, че няма идея за какво става въпрос. Той в работата на министри и служби не се меси. Който пък си правел сметка да продължава да купува избори, а за някои партии било рутина, то държавата щяла да прекрати веднъж завинаги това грозно явление.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети