Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сакскобургготски: Дано управниците успеят за 800 дни, ние постигнахме доста

Политика

Сакскобургготски: Дано управниците успеят за 800 дни, ние постигнахме доста

Снимка:

„Да се изправят нещата и да се получат известни ефекти. Тази фамозна фраза продължават да ми я припомнят. Може би за 1000 дни постигнахме доста. Бих пожелал от все сърце на бъдещите управници да успеят за 800 дни или дори за по-кратко.". Това коментира пред България он еър бившия премиер Симеон Сакскобургготски по повод обещанието за 800 дни да подобри живота на българите.

През уикенда той взе участие в Шестнадесетата световна среща на българските медии. Тя беше открита в Рилския манастир, а темата бе "Медии и истина".

„Целта на медиите би трябвало да е да са достоверни и да предават истината, а не да се тълкува според предпочитания или политически перспективи. Много е важно да има поне желание да се спазва истината", заяви  Сакскобугготски.

Руското издание "Аргументи и факти" публикува материал, в който става дума за заминали за Русия 20 т злато и 50 т сребро, а името на Цар Симеон също бе замесено. Самият той оспори твърденията.  "Това е между фантазия и детска приказка", подчерта Сакскобугготски.  


Топ новини

виж още

Актуална тема