Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Съпругът на Севдалина Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни, пред очите на 8-годишното ни дете

Политика

Съпругът на Севдалина Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни, пред очите на 8-годишното ни дете

Съпругът на Севдалина Арнаудова: 10 души нахлуха в дома ни, пред очите на 8-годишното ни дете - Tribune.bg
Снимка:

„Полицията дойде докато вечеряхме, поискахме документ, те казаха че нямат, защото е по неотложност. 10 човека бяха и пред детето започнаха да правят обиск на цялата къща. 8-годишното ни дете започна да плаче и да бяха. Трябваше да я успокоявам“, заяви гневно съпругът на Севдалина Арнаудова, Делян Димитров който е пред ГДНП.

Припомняме, че вчера късно вечерта по нареждане на Бойко Рашков бяха извършени обиски и арести на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пиарката му Севдалина Арнаудова, бившият финансов министър Владислав Горанов. Съобщение за арест имаше пуснато от страна на МВР и за Менда Стоянова, която обаче и в този час е в дома си.

Димитров разкри, че полицаите са заявили, че са намерили поемни лица от улицата, за да извършат обиска, но всъщност става дума за двама души, които се обучават в академията на МВР.  

„Най-много ме боли за детето. Без никакви заповеди за задържане, без никакви документи. Иззеха наши стари телефони, таблета на детето, командировачни заповеди. Казаха, че търсят неща за г-н Борисов, г-н Горанов и Божков“, допълни още съпругът на Арнаудова.

Той уточни, че съпругата му се намира в ГДНП, не е била разпитвана и адвокатът й вече е при нея.

„Това ли е демокрация, това ли искат тези хора, пред детето ми трябва да се случва всичко, ако не се бяхме организирали да я арестуват пред детето“, допълни още Димитров. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати