Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сашо Диков: Убедителността на Рашков идва от парите на жена му

Политика

Сашо Диков: Убедителността на Рашков идва от парите на жена му

Сашо Диков: Убедителността на Рашков идва от парите на жена му - Tribune.bg
Снимка:

Според известния тв журналист нотариусите, каквато е съпругата на служебния вътрешен министър, и нотариалните кантори били печатница за пари - оттам идвало и спокойствието на МВР шефа

„Това, което Бойко Рашков каза за своите имоти, го каза с тон и по начин, които звучат убедително. Тази убедителност обаче идва от парите на жена му, защото той няма как от неговата заплата да извади такива пари. В интерес на истината нотариусите и нотариалните кантори са печатница за пари“. Това заявява за „24 часа“ журналистът Сашо Диков, пред когото вече всяка седмица дава интервю служебния вицепремиер Бойко Рашков.

„Така че ключовият въпрос е за парите на жената на Рашков. Аз се обаждах в кантората да питам могат ли да ме свържат с нея, за да потърся информация за парите ѝ. Казаха, че ще говорят с нея. Неслучайно го направих, защото е важно колко пари изкарва тя. Предполагам, че оттам идват спокойствието и сигурността на Рашков, че всичко му е наред, защото тя очевидно разполага със сериозни постъпления от законни доходи“, обяви Диков.

Пред Диков Рашков обяснява, че резиденцията край Американския колеж, която наистина е впечатляваща, са я строили 7-8 години и струва 450 хил. лв. Пазарната ѝ цена сега сигурно е по 3, предполага Диков.

Журналистът каза още, че по една случайност жената на Цацаров също е нотариус. „Спомням си, че навремето нейните доходи също бяха около 400 хил. лв.”, добави Диков.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети