Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. СДС-младежи: Живото хибридно оръжие – проф. „80 процента дебили“, отново обиди българското население

Политика

СДС-младежи: Живото хибридно оръжие – проф. „80 процента дебили“, отново обиди българското население

СДС-младежи: Живото хибридно оръжие – проф. 80 процента дебили, отново обиди българското население - Tribune.bg
Снимка:

Позиция на младежката организация на СДС

Живото хибридно оръжие – професор „80 процента дебили“, днес отново обиди българското население, като го нарече „инфантилно“ и заля ефира с антиевропейска пропаганда.

Народният представител от БСП проф.Иво Христов демонстрира как се подменя най-новата ни история и хладнокръвно и методично се правят опити за завръщане на България в Кремълската прегръдка.

Той направи ретроспекция на министър-председателите, управлявали България в последните 30 години, благодарение на които влязохме в НАТО, ЕС и чакалнята на еврозоната, като арогантно ги нареди в една група с комунистическия сатрап Тодор Живков. В същото време, услужливо забрави да упомене социалистическите премиери Луканов, Виденов и Орешарски, които доведоха България до безпрецедентни икономически, продоволствени и политически кризи.

Поредните обиди към българските граждани, опитите за преиначаването на прехода и насаждане на пещерен евроскептицизъм, са достатъчни, за да попитаме дали Иво Христов е достоен да бъде български народен представител.

Тъй като не очакваме реакция от партията-закрилница БСП, се надяваме на следващите парламентарни избори подобни хора да не намерят място в листите на нито една политическа формация.

Ние, като млади хора, не си представяме как такива професори могат да ни обучават и да влияят върху изграждането ни като свободни личности и граждани на европейска държава.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Иво Христов, БСП

Коментари (1)

Като гледам подопечните на Отровното трио по площадите - хем са дебили, хем инфантили...
07.10.2020 09:29 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати