Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сестрата на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е с коронавирус, тя е лекар

Политика

Сестрата на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е с коронавирус, тя е лекар

Сестрата на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е с коронавирус, тя е лекар - Tribune.bg
Снимка:

Д-р Иванов към БСП: Смирете се пред болестта, пред болестта и смъртта всички сме еднакви

Моята сестра е на първа линия, лекар и е заразена с тази болест, призна в хода на дебата за авариен режим на работа на парламента народният представител от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Той се обърна към колегите си от БСП с апел да се смирят пред болестта.

„Слушам неща сякаш не сме от една планета. Като лекар участвам в тази обстановка. Стремим се с всякакви средства да спрем тази невидима зараза. Недоумявам пред нас една парламентарна група се изправя сякаш е дошла пролетта. Смирете се пред болестта. Пред болестта и смъртта всички сме еднакви“, напомни депутатът от ГЕРБ.

Той поиска от колегите си да бъдат еталон за спазване на разпорежданията на Националния оперативен щаб, защото никой не може да предвиди хода на заболяването.

„Виждате как инфекцията настъпва в Белгия и Холандия, отчитат броя на загиналите. Не искам да правим тирадии от тази трибуна. Нека всеки от нас да помага с каквото може в тази ситуация, да не политиканстваме. НС не се закрива, то може да бъде свикано във всеки момент в тази ситуация“, посочи от парламентарната трибуна народният представител д-р Лъчезар Иванов, който също е лекар.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Възмутен от наглостта на БСП! В същото време Жаблянов произнесе дълга пламенна реч колко е важно да работи НС. Реч с предизборна цел - като кандидат за председател на БСП. Толкова фалшиво и нагло: БСП напусна за ЧЕТИРИ месеца НС и тогава хич не й беше важно за нейните избиратели; Жаблянов плаши сега с диктатура без НС, а "забрави" как защитаваше палача на България - комунистическия народен съд!
26.03.2020 11:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати