Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сидеров: Да спрем да си пречим един на друг и ще направим чудеса

Политика

Сидеров: Да спрем да си пречим един на друг и ще направим чудеса

Сидеров: Да спрем да си пречим един на друг и ще направим чудеса - Tribune.bg
Снимка:

С декларации от името на парламентарните групи започна политическата 2019 година в Народното събрание. Председателят на парламентарната група на „Обединените патриоти“ Волен Сидеров подчерта от трибуната на парламента, че ЕС трябва да започне да гледа своя интерес, а не останалия свят.

„Това трябва да е и българският глас. Ако през тази година успеем да преодолеем порока да си пречим един на друг, съм сигурен, че България ще направи чудеса. През 2019 г. ще се явим на изпит ставаме ли за политици или не. Няма да има поправителен, така че да се вземем в ръце“, заяви той.

Сидеров е категоричен, 2019 ще бъде историческа година за Европа и предстои разместване на пластовете.

„Живеем в ограничен суверенитет, но не и ликвидиран. И въпросът е какво ще прави България като един народ през месеците, които идват“, каза Сидеров.

Скандали и пропуснато време през 2018 г. видя председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

„Със скандал започна и новата година с избора за нов изтребител. Нека през 2019 г. страната ни извоюва достойно място в Европа“, каза той.

2019 според „Воля“ ще бъде знакова, ще се реши дали ЕС ще продължи да съществува по различен начин  или ще се разпадне. Веселин Марешки твърди, че старите елити ще бъдат пометени, защото навсякъде е в подем истинската патриотична вълна.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Илия Парев Напълно прав нека всеки да си гледа паницата
11.01.2019 13:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети