Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Сигнал до ВМРО: БХК дават подаръци на съдиите

Политика

Сигнал до ВМРО: БХК дават подаръци на съдиите

Сигнал до ВМРО: БХК дават подаръци на съдиите - Tribune.bg
Снимка:

Партията готви Протест за справедливост пред Съдебната палата в понеделник от 9 часа

Юлиан Ангелов от ВМРО потвърди за Tribune.bg, че разполага със сигнал, че Българският хелзински комитет /БХК/ е раздавал подаръци на съдиите у нас.

„Раздавани са пакети с подаръци, не е ясно по какъв повод. Може БХК да имат рожден ден, може с тяхно съдействие да са освободили някой друг убиец или изнасилвач и по този повод да са изпращали пакети с подаръци. Доколкото разбрах, са изпратили на доста съдии, а не само такива, които работят явно с тях през различни семинари и обучения“, уточни Ангелов.

По повод изтегленото за 7 октомври дело на австралиеца Полфрийман, който уби студента Андрей Монов през 2007 г., ВМРО инициира мирен протест за справедливост пред Съдебната палата в понеделник от 9 часа.

„За нас е важно да има справедливост. Българското общество очаква да има възмездие и да има справедливост. Аз съм сигурен, че подобни решения и работа на неправителствени организации със съдийски състави са не толкова, за да освободят даден убиец, а за да нагнетяват напрежение в България. За да може българското общество да е изнервено, да чувства, че живее в несигурни времена, че няма справедливост, за да могат един кръг от соросоидни политици да се възползват от народното недоволство и да яхнат белия кон на властта в България“, прогнозира той.

По този повод ВМРО призовава всички български граждани и жителите на София, които искат в страната да има справедливост, в понеделник от 9 ч. да се съберат пред съда. Часът, датата и мястото на протеста вече са запазени, посочи Ангелов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати