Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симеонов: Данаил Кирилов е поредната жертва на сбъркания политически живот в България

Политика

Симеонов: Данаил Кирилов е поредната жертва на сбъркания политически живот в България

Симеонов: Данаил Кирилов е поредната жертва на сбъркания политически живот в България - Tribune.bg
Снимка:

Данаил Кирилов е поредната жертва на сбъркания политически живот в България, смята лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Когато един честен човек, който не може да бъде обвинен нито в непрофесионализъм, нито в корупция, нито каквото и да било, с безупречна професионална кариера, е принесен в жертва, по същия варварски начин, както са го правили в средновековните общества и племена, не е добре. Когато са пренасяли хора в жертви с молитви за дъжд с опит да се повлияе върху процеси, които тези първобитни хора не са разбирали. Жертвата на Кирилов нито ще успокои протеста, който и без друго си гасне от естествени причини, нито по някакъв начин ще повлияе на обществените нагласи. Това е поредната безсмислена жертва на един за мен стойностен човек“, заявява той пред ПИК.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Тартаковер Жалък тъпанар ! Че кой го принася в жертва, бе глупако ? И на кого правят курбан? Не го ли принася твоя съратник в борбата за унищожаване на държавата Боко Тиквоний ? И кого иска да умилостиви с тази жертва, протестиращите ли? Нали уж протеста заглъхва, Боко е победител, ще продължи да съсипва България, да лъже непрестанно, да трупа още повече евро и кюлчета..? Ама май не е точно така, както ви се иска. А този нещастник, дали ще е министър или не, за България има значение колкото лястовица на жицата. По-добре да не е, но Боко няма друго по-добро. Да върне дебелата Искра Фидосова, тя ще "тежи на мястото си"!
Обаче можеше наистина да има една жертва, която малко да посъбуди България. Ако същият този тъпанар, беше изпълнил обещанието си да скочи с релса на врата в морето. Щеше да е от полза за нацията.
26.08.2020 17:09 / Отговор
Духай таратора
26.08.2020 17:54
Колко трябва да си жалък, зависим и озлобен, за да направиш такъв коментар?! Колкото Савелий Тартаковер. Ни повече, ни по-малко...
26.08.2020 20:27
Кирилов е жертва на Пинокио и подобните му!
"Пинокио е мързелива и наивна антропоморфна марионетка (burattino на италиански означава точно това, кукла на конци, оттам и аналогичният герой Буратино в „Златното ключе или приключенията на Буратино“, руската адаптация на историята на Пинокио, публикувана на руски през 1936 г. от Алексей Николаевич Толстой). Едно от най-забележителните му свойства се състои в издължаването на носа при лъжене." - Уики

Кирилов трябва да отсвири сите палячовци на конци.
26.08.2020 17:58 / Отговор
Далаверов какъв професионалист е Барни Ръбъла, никакъв, най- обикновен подлизурко, лизач. Този парламент е срам и позор за всички предшественици. Противоречиви закони, както при ремонтите на Фандъкова, промени на промените на промените, такова бездарие и непрофесионализъм . Разпускане, оставка на правителство и на главния биберон, стига с тази агония, а Пеевски, Борисов, Горанов, Домусчиеви, Доган и всички престъпници съд и затвор.
26.08.2020 21:21 / Отговор
Но ти си N 1 По възможност,народен!Пийте ги тези хапчета маа му стара!
27.08.2020 08:25

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети