Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симеонов и Марешки се обиждаха на „политически проститутки“ в парламента

Политика

Симеонов и Марешки се обиждаха на „политически проститутки“ в парламента

Симеонов и Марешки се обиждаха на политически проститутки в парламента - Tribune.bg
Снимка:

НФСБ и Воля размениха нецензурни реплики по време на обсъжданията на президентското вето

По време на дебата за промените в Изборния кодекс лидерът на НФСБ Валери Симеонов припомни от парламентарната трибуна, че при мажоритарния вот у нас кандидати отново се подкрепят според партията. „Това означава, че тези банки ще се запълнят с ботокси, ритнитопковци и мафиоти“, предупреди Симеонов.

Веселин Марешки от „Воля“ определи това изказване като обида към 2.5 млн. български мъже и целият народ, че се влияе от партийните окраски.

„Г-н Симеонов, след тежката обида към майките, достигнахте нови върхове. Най-вероятно няма да има представители на трите ви партии в следващия парламент, но качеството ще бъде по-голямо при мажоритарен вот. „Ритнитопковците“ са на по-високо ниво от това, което вие представлявате в Народното събрание“, отвърна Марешки.

Валери Симеонов категорично отрече тези критики.

„Обиди към български майки, няма такова нещо. В случая аз казах истината, защото имаше пореден опит една малка група да коригира бюджета за своите нужди. Ако смятате, че съм обидил българските мъже, извинявам се на вас, защото вие не сте критерий за политическа мъжественост за мен“, уточни лидерът на НФСБ.

Веселин Марешки на свой ред го обвини в демагогия.

„Политически измамници и проститутки нямат място в българския парламент. За 300 лв. пенсии говорехте преди изборите! Гласувате против или срамно напускате залата, както пишат и от „Дойче Веле“. Не виждаме нашата вина. Ние доста по-активно ще ви разобличаваме, всички политически измамници, за да разберат хората кой е най-полезен за тях. Затова считаме, че нашето място е тук. Схемите – огради, паспорти, имотни измами под егидата на определени групи патриоти! Няма да можете в тишина да мародерствате българския народ“, закани се фармацевтичният бос, на което Валери Симеонов обяви:

„Прав сте, г-н Марешки, че тук няма право за политически „п“ .

„Радвам се, че г-н Симеонов каза, че тук няма място за политически „п“ и напусна. Вие си късахте ризите, че няма да участвате в коалиция, ако няма 300 лв. пенсии, само че пролича измамата, предизборните обещания нямат нищо общо с работата ви сега“, завърши Веселин Марешки.

Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати