Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Патриотична коалиция „Воля"-НФСБ“ със заявка за трета политическа сила на изборите

Политика

„Патриотична коалиция „Воля"-НФСБ“ със заявка за трета политическа сила на изборите

Патриотична коалиция Воля-НФСБ със заявка за трета политическа сила на изборите - Tribune.bg
Снимка:

Очаквам да бъдем не само новината, а изненадата на тези избори, каза Веселин Марешки

„Патриотична коалиция „Воля"-НФСБ“ внесоха документите за регистрация в Централната избирателна комисия за участие в изборите за 45-то Народно събрание. Вчера те съобщиха, че са събрали 10 хиляди подписа. Днес обаче внесоха 4200 за регистрация в комисията.

„Защото аз ценя труда на нашите служители и симпатизанти, бях казал да бъдат 2700, за да не хабим ресурс, но мисля, че около 4200 подписа внасяме, за да сме максимално бързи. Това е само за вчерашния ден - събрали, регистрирали, написали в компютрите и в момента сме готови за внасяне на подписката”, посочи лидерът на „Воля“ Веселин Марешки и допълни, че са ги събирали в цялата страна.

Коалицията ще се стреми да бъде трета политическа сила на парламентарните избори, заяви още Марешки.

„С нашата силна социална и икономическа платформа ще привлечем още фенове. Така че очаквам да бъдем не само новината, а и изненадата на тези избори“, каза той.

Относно бъдещи коалиции председателят на НФСБ Валери Симеонов каза, че първо трябва да изчакат спокойно и хладнокръвно какво ще е решението на избирателя и след което ще се обсъждат варианти за коалиране.  На въпрос с кои формации няма да се коалират, той отговори: „На първо място ДПС. Имаме сериозни задръжки спрямо БСП, но, пак повтарям, това е въпрос на бъдещи преговори“.

Симеонов обяви, че новата коалиция протяга ръка към всички патриотични формации, които желаят да се присъединят към тях.

„Патриотична коалиция „Воля„Патриотична коалиция „Воля"-НФСБ“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Що се мъчите а направо като СДС се присъединете към вожда ви Борисов.
11.02.2021 15:38 / Отговор
БГ ...УСПЕХ !
11.02.2021 15:38 / Отговор
ДА, ДА, ДА... УСПЕХ и ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! И СИ ПОЖЕЛАВАМЕ, ОБЕДИНЕНИЕ с ГЕРБ и всички прогресивни ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ в ЕДИН ОБЩ ОТПОР на злото ! ТОВА ще е най-голямото ДОБРО ЗА НАЦИЯТА ни, БЪДЕТЕ УБЕДЕНИ ! ЕДИНЕНИЕ, УСПЕХ, ПОБЕДА !!! НИЕ НАРОДА го желаем !
11.02.2021 16:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети