Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Симеонов: Валентин Касабов загуби срещу коронавируса, а България загуби истински патриот

Политика

Симеонов: Валентин Касабов загуби срещу коронавируса, а България загуби истински патриот

Симеонов: Валентин Касабов загуби срещу коронавируса, а България загуби истински патриот - Tribune.bg
Снимка:

Известно време Валентин Касабов е работил от вкъщи, но е последвало влошаване

Валентин Касабов загуби рунда срещу коронавируса, а България загуби истински патриот в негово лице, изтъкна лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов на брифинг в парламента по повод кончината на съпартиеца му.

"Валентин Касабов е от точно този възрожденски тип истински патриоти. Хора, смели, хора борци. Той си беше мъжкар отвсякъде. Аз мисля, че България загуби истински патриот в негово лице. Истински съратник, приятел. Смел човек, с него не една битка сме водили", подчерта Симеонов.

Лидерът на НФСБ коментира, че сега на всички е ясно защо от "Обединени патриоти" са настоявали от самото начало за по-крути, по-остри и сериозни мерки в битката срещу коронавируса.

"Ето дадохме една скъпа жертва. Човек, който без време си отива, който беше физически здрав, човек, който спортуваше, който не употребяваше алкохол, не пушеше. Обаче, въпреки всичко си отиде без време. Една свидна жертва, която показва, че трябва да сме много внимателни с тази опасна пандемия", категоричен е лидерът на НФСБ.

Той припомни, че известно време Валентин Касабов е работил от вкъщи.

"За съжаление след това положението се влоши, той влезе в реанимация и не успя да се пребори, въпреки че беше боксьор - загуби рунда срещу коронавируса", посочи Симеонов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

БГ Жалко , беше пич ,и не им цепеше басма когато трябваше да говори истината!
18.12.2020 18:38 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети