Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Системата ни убива” към ПП, ДБ и БСП: Позор сте!

Политика

„Системата ни убива” към ПП, ДБ и БСП: Позор сте!

Системата ни убива към ПП, ДБ и БСП: Позор сте! - Tribune.bg
Снимка:

„Надявам се на всички стана ясно какво е отношението на управляващите към социалната политика –тряскане на врати. БСП, ПП ДБ са пълен позор. Нямаме друго обяснение за това надменно и цинично поведение на депутатите”. Това заявиха майки от „Системата ни убива” за народните представители от ПП, ДБ и БСП.

Майки на деца  увреждания причакваха народните представители пред парламента  с един елементарен въпрос: защо не са гласували закон, с който се заплаща личната помощ и през почивните дни.

Манол Генов от БСП каза, че Законът бил нескопосан и затова не го бил подкрепил. Христо Иванов от ДБ обясни, че законът бил “хванат в процедурни хватки”. Елисавета Белобрадова от ДБ се шмугна в парламента, нищо, че преди време се снимаше със същите майки. Те заявиха, че тя е използвала каузата им, когато и е било удобно, а сега ги блъска с вратата. ”Видяхте ли, как упражняваше насилие срещу нас. Тя е жена, която употребява майките на децата с увреждания”, заявиха те.

Александър Симов  и Антоанета Цонева също подминаха майките от „Системата ни убива” , а ген. Атанасов едвам скри раздразнението си от поставените въпроси. Най-малко въпроси бяха поставени към депутатите от „Продължаваме промяната”, защото  все още са  не разпознаваеми.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети