Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Системата ни убива” към ПП, ДБ и БСП: Позор сте!

Политика

„Системата ни убива” към ПП, ДБ и БСП: Позор сте!

Системата ни убива към ПП, ДБ и БСП: Позор сте! - Tribune.bg
Снимка:

„Надявам се на всички стана ясно какво е отношението на управляващите към социалната политика –тряскане на врати. БСП, ПП ДБ са пълен позор. Нямаме друго обяснение за това надменно и цинично поведение на депутатите”. Това заявиха майки от „Системата ни убива” за народните представители от ПП, ДБ и БСП.

Майки на деца  увреждания причакваха народните представители пред парламента  с един елементарен въпрос: защо не са гласували закон, с който се заплаща личната помощ и през почивните дни.

Манол Генов от БСП каза, че Законът бил нескопосан и затова не го бил подкрепил. Христо Иванов от ДБ обясни, че законът бил “хванат в процедурни хватки”. Елисавета Белобрадова от ДБ се шмугна в парламента, нищо, че преди време се снимаше със същите майки. Те заявиха, че тя е използвала каузата им, когато и е било удобно, а сега ги блъска с вратата. ”Видяхте ли, как упражняваше насилие срещу нас. Тя е жена, която употребява майките на децата с увреждания”, заявиха те.

Александър Симов  и Антоанета Цонева също подминаха майките от „Системата ни убива” , а ген. Атанасов едвам скри раздразнението си от поставените въпроси. Най-малко въпроси бяха поставени към депутатите от „Продължаваме промяната”, защото  все още са  не разпознаваеми.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати