Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Скандал за постове отново тресе Да, България

Политика

Скандал за постове отново тресе Да, България

Скандал за постове отново тресе Да, България - Tribune.bg
Снимка:

Близки до “Да, България”, споделиха пред “Трибюн”, че пореден скандал за депутатски места тресе обединението. Този път причина са апетитите на генерал Атанасов за повече депутати в 48-ия парламент. Запознати твърдят, че се стигнало до там Атанасов да плаши с оставка и разпадане на коалицията, ако хората на Христо Иванов не пуснат заместничката на ДСБ Кристина Петкова до парламентарните банки за сметка на русенци.

Пост в подкрепа на това твърдение се появи и във Фейсбук. В него Христина Димитрова заявява, че Атанас Атанасов заплашва Христо Иванов с разтурване на коалицията, ако Кристина Петкова не стане депутат.

Ето и целия статус:

Вярно ли е, че Атанас Атанасов заплашва Hristo Ivanov?

ЗАПЛАШВА ДА РАЗТУРИ КОАЛИЦИЯТА,

ако Kristina Petkova не стане депутат. И измежду другото, споменава Кремена Кунева, като параван.

Плашел дабълите, че ще си хвърли оставката, щял да дойде Радан и тогава те щели са видят.

Пичове, това е най-нелепият ченгеджийски блъф, който съм чувала, защото Атанасов е готов да жертва всичко и всички само и само политическата му кариера да остане на животоподдържащи системи.

Демократи за силна България за пръв път в своята история няма водач и депутат от столицата, което е следствие на липсата на каквато и да била електорална тежест.

В партията има 15 тежки кариеристи, изгонил си целият си актив включая и младежката си организация, а после плашиш, че ще си тръгнеш? Накъде бе, джанъм?

Нали не се съмнявате, че заради това поведение и депутати без качества с под 1000 преференции в НС, демократичната общност ще си е винаги 7% ?

Крайно време е за истински дебат, за да може формациите на Демократична България да намерят своите естествени лидери!

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати