Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След събитие с Борисов: Трифонов гони координатора на партията си във Видин

Политика

След събитие с Борисов: Трифонов гони координатора на партията си във Видин

Снимка:

Росица Кирова инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин в джипа на Борисов

Лидерът на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов гони координатора на партията си във Видин, съобщи самият той на фейсбук профила си.

"Изпълнителният съвет и Националният съвет на "Има такъв народ" току-що се събраха и единодушно решиха, че Росица Кирова вече не е нито областен координатор за област Видин, нито член на партия "Има такъв народ". И доколкото познавам правилата, това ще последва за всеки, който нарушава морала и устава", написа Трифонов.

Прегрешението спрямо морала и партийния устав на Росица Кирова е, че днес е инспектирала ремонта на пътя между Монтана и Видин в джипа на Борисов.

Тази сутрин премиерът инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин. Росица Кирова го придружи заедно със заместник-министър Николай Нанков. Жената освен областен координатор на партията на Слави е и председател на гражданската инициатива „Единни за промяна“.

Попитан дали се очаква коалиция с партията на Слави Трифонов, Борисов изтъкна, че като председател на гражданска инициатива Кирова се бори за исканията на гражданите и за постигане на определени цели. По думите му съвместната инспекция не е повод за политическо партньорство.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още