Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев гледат в очите и лъжат, не трябва да имат нищо общо с властта

Политика

Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев гледат в очите и лъжат, не трябва да имат нищо общо с властта

Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев гледат в очите и лъжат, не трябва да имат нищо общо с властта - Tribune.bg

Лидерът на "Има Такъв народ" Слави Трифонов избра 6 септември, за да отговори на въпросите на своите избиратели и фенове.

Трифонов обобщи, че е задал много въпроси, както и че е направил много интервюта, но в много голямата си част не одобрява медийната среда. По думите му благодарение на свободата, дадена от Интернет всеки български гражданин може да бъда наречен журналист.

На въпрос свързан със здравословното му състояние, Слави Трифонов заяви, че слуховете за смъртта му са силно преувеличени.

„За да се състои референдум има определени законови правила, които са приети от последния закон. Трябва да се съберат определен брой подписи и след това да се внесат в работещ парламент и тогава може да се проведе референдум, който най-добре е да бъде през следващите избори, за да не се дават излишни пари на данъкоплатците”, заяви лидерът на ИТН запитан, кога ще се проведе референдум за президентска република.

„Ние ще го реализираме това нещо, защото така”, категоричен бе той.

Трифонов заяви, че няма да се откаже от политиката, ако ИТН не влезе в следващия парламент. " В случая намеренията са да се реализира такъв референдум, а не какво ще се случи в политиката. Аз не се виждам и чувствам като политик, а като един от многото”, допълни той.

„Как човек като теб с толкова опит не успя да види какво ни готвят тези двамата от "Продължаваме продажбата”, гласеше въпрос на зрител на, който Трифонов отговори, че е трябвало да има правителство, защото нещата са щели да станат зле.

„Причината да се приключи коалицията беше повече от ясна. Първият казус беше по темата с Македония, другата причина беше за некадърната и сгрешена финансова политика на Кирил Петков  и Асен Василев. Това са хора, които те гледат в очите и те лъжат. Трябва да си много нагъл, за да гледаш в очите и да лъжеш. Това са хора, които никога не трябва да имат нещо общо с власт, защото не стават”, категоричен бе Слави Трифонов.

Той посочи, че истината рано или късно ще се разкрие.

Запитан дали може да се кандидатира за президент, Трифонов бе категоричен, че отговорът му е не.

„За мен да бъдем зависими от един източник на газ не е добре. Българите трябва имат възможността да получаваш най-доброто, а това става, когато можеш да избираш. Моята информация е че няма проблем да използваме американско ядрено гориво”, посочи Трифонов.

На въпрос, кога ще покаже имуществената си декларация, Трифонов отговори, че не подавайки такава, той провокира държавните власти да го преврят.

„Как може да знаеш дали един човек е предател или не е. Нормално е да се случват такива неща.  Аз съм избрал да нямам такава политика с хората, които общувам. Тези хора са такива каквито са. Изпитвам облекчение, защото ми е станало ясно кой какъв е . Радостин Василев е никой от никъде насред нищото”. Това отговори Слави Трифонов, запитан как ще коментира отцепниците от ИТН.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети