Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След като му отказаха „Няма такава държава“ - Слави прави партия „Има такъв народ“

Политика

След като му отказаха „Няма такава държава“ - Слави прави партия „Има такъв народ“

Снимка:

"Е, много сте умни, няма що!", обърна се шоуменът към съдиите от ВКС

Телевизионният водещ Слави Трифонов ще регистрира нова партия, след като днес Върховният касационен съд (ВКС) окончателно потвърди отказа за регистрация на „Няма такава държава”, предаде БГНЕС.

Минути след оповестяването на решението на съда, шоуменът заяви, че новата партия ще се нарича „Има такъв народ“ и се подписа под поста си във Фейсбук като свободен гражданин със свободен дух.

„Днес Върховният касационен съд отказа регистрацията на партия „Няма такава държава“, защото използвала цветовете на българското знаме. Ами, добре. Това ли измислихте? Е, много сте умни, няма що! Така ли мислите, че ще ни спрете? С боички и с наименования? Важно е съдържанието, а не опаковката”, заяви Слави Трифонов.

„Затова, ние, същите хора, със същите идеи, със същото съдържание и със същите намерения, ще регистрираме нова партия. С ново име и други цветове! Влизам в регистрация на партия, която ще се нарича „Има такъв народ“ и в логото си ще има съвсем други цветове. Чакам ви да видя какво ще измислите сега!”, каза още Трифонов.  


Коментари (2)

Злобил Както винаги,както навсякъде селянчето е заобиколено от по-глупави от него хора.А ти бе селяк,дали щеше да регистрираш партия с това име,ако беше съдия.Много лесно е да си популист.Само че ,Внимавай в картинката,да не стане като с Мая от кюстендилско...
21.01.2020 18:06 / Отговор
коалс ⁉️ Всяка една от игрите с с надпис "Джакпот" може да те довете до забележителната печалба!
УСПЕХ!
https://bit.ly/2kMRwkq
21.01.2020 21:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още