Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. След нахлуването в БТВ: Кирил Петков с нова тв изява, още разчита на 121 гласа

Политика

След нахлуването в БТВ: Кирил Петков с нова тв изява, още разчита на 121 гласа

След нахлуването в БТВ: Кирил Петков с нова тв изява, още разчита на 121 гласа - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков продължава с медийните си изява. След като вчера нахлу неканен в БТВ вместо Венко Сабрутев, съпредседателят на ПП не се отказа. Днес сутринта пред Нова телевизия Петков продължи по списъка с опорки. 

Петков призова никой да не отрича инфлацията, като не отговори кой визира, защото едва ли в България има някой който да не е уплашен от растящите цени. Не отговори и как може да се реши газовата криза. По думите му единствени коалиционни партньори на ПП могат да бъдат БСП в лицето на Корнелия Нинова, която той определи като боец, и ДБ с Христо Иванов, за който Петков заяви, че е го вижда като партньор.

Именно разчитайки на тази силна коалиция Кирил Петков е на мнение, че този път ще имат 121 гласа в Народното събрание, а ПП вижда като първа политическа сила. Той отново се закани с арести срещу ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов. Затова и не можел да си партнира с тях, защото очаквал да влязат в затвора.

Запитан за финансовото състояние в което е оставил България, Петков се похвали с отлична политика в тази сфера. Въпреки фактите изнесени от служебното правителство, той е на мнение, че е оставил бюджетен излишък от 1,5 млрд. лева и 8 млрд. плюс в резерва. „Опитват се да страхуват хората”, категоричен е бившият премиер


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети