Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Спешна помощ: Ранени са още полицаи и протестиращи, мъж е с черепно-мозъчна травма

Политика

Спешна помощ: Ранени са още полицаи и протестиращи, мъж е с черепно-мозъчна травма

Спешна помощ: Ранени са още полицаи и протестиращи, мъж е с черепно-мозъчна травма - Tribune.bg
Снимка:

Още полицаи са ранени при протестите в София. Това съобщиха от Спешна помощ. Полицаите са прегледани на място и с различна степен наранявания от бомбичките и предметите, предаде Нова тв. Има и пострадали протестиращи.

Един мъж на 59 години е с черепно-мозъчна травма. Той е откаран в "Пирогов", където е изпратен и мъж на около 25 години със сцепена глава. Жена е припаднала на протеста, но се е свестила на място. Към ВМА пък е откаран мъж с разкъсно-контузна рана и съмнение за комоцио.

Така броят на ранените при протестите в София в сряда става над 55. 45 от тях пострадаха по време на сутрешните демонстрации, сред тях и много полицаи. Има и приети в болница.

Между 7 и 10 линейки на Спешна помощ са били ангажирани само с пострадали от протестите в София. Това сериозно е затруднило оказването на помощ на другите граждани в столицата.

Над 80 са подадените сигнали към тел. 112, част от тях са се оказали обаче фалшиви. За съжаление, сред пострадалите са и много журналисти. Най-честите повиквания на телефон 112 са били за дразнене в очите след обгазяване. Повечето от ранените са откарани в Спешния очен кабинет на ИСУЛ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Стефан Христов Хора, не разбрахте ли? Това вече не са протести, а опит за метеж от страна на фашизирани и платени лумпени!
И къде са онези, които организират и призовават към това? Скрити са зад щитовете като мишки в дупките си, защото искат да се запазят за утре, когато смятат, че ще са на власт! За такива няма морал, за тях е важно само да се докопат до кокала. Само да не забравят, че кучето играе не само според кокала, а и според тоягата!
03.09.2020 12:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети