Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Костадинов: Обществото го подкрепя за гоненето на „Дневник“, „Капитал“, „Клуб Z“ и „Медиапул“

Политика

Според Костадинов: Обществото го подкрепя за гоненето на „Дневник“, „Капитал“, „Клуб Z“ и „Медиапул“

Според Костадинов: Обществото го подкрепя за гоненето на Дневник, Капитал, Клуб Z и Медиапул - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов не смята за грешка призивите към определени медии да напуснат неговата пресконференция.

„Огромна част от обществото реагира така - отдавна трябваше да се направи това“, коментира Костадинов пред БНТ. На пресконференция след изборите той заяви, че не желае да говори пред журналисти от „Дневник“, „Капитал“, „Клуб Z“, „Медиапул“ и др.

Костадинов и Възраждане напуснаха брифинга си заради Дневник

По думите му при следваща възможност ще призове отново журналистите от тези медии да напуснат, защото няма как да стоят на една маса с хора, които „прокарват чужди интереси“. На призив на водещия Георги Любенов да се извини, Костадинов отказа да го направи и допълни, че приема тези медии като свои опоненти от американското посолство.

Няма контакти между ГЕРБ и „Възраждане“, обяви още той.

Според Костадинов има решение в американското посолство за създаване на кабинет с участието на ГЕРБ, ПП, ДПС, „Демократична България“ и „Български възход“. Той акцентира, че важните теми за българите в момента са цените на ток, газ, храни, както и дали България ще се намеси във войната в Украйна. По думите му конфликтът ще се разгори още.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети