Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Нинова – Борисов не се интересува от националния интерес, трябвало да се преговаря с „Газпром“

Политика

Според Нинова – Борисов не се интересува от националния интерес, трябвало да се преговаря с „Газпром“

Според Нинова – Борисов не се интересува от националния интерес, трябвало да се преговаря с Газпром - Tribune.bg
Снимка:

„Борисов, знам, че българският национален интерес не ви е приоритет,  но за нас е. За вас е важна доставката на оръжия, за нас храната и доходите на хората“, написа във Фейсбук профила си Корнелия Нинова и продължава:

„Господин Борисов, не Корнелия Нинова, а  българската индустрия, предприятията, които осигуряват 85% от добавената стойност на БВП и 82% от работните места, искат да продължат преговорите с Газпром.

Те заявиха това вчера в министерството, където стояхме заедно. Аз говоря от тяхно име, вие от чие го правите? Прибавете към тях и хилядите земеделски производители, които виждат спасение в продължаване на доставките по досегашния  договор. Знам, че българският национален интерес не ви е приоритет,  но за нас е. Искаме българските фабрики да работят, да има работни места, да има български плодове и зеленчуци, мляко и месо.

Вие може да си демагогствате колкото искате, защото имахте достатъчно време да управлявате, а сега нищо не зависи от вас, но ние трябва да си свършим работата и да защитим българската икономика, индустрия и селско стопанство. За вас е важна доставка на оръжия, за нас храната и доходите на хората.“ 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати