Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Според Тодоров: Обвинявали го за ДКК, защото „Сиела“ „изключително успешно“ провела изборите

Политика

Според Тодоров: Обвинявали го за ДКК, защото „Сиела“ „изключително успешно“ провела изборите

Според Тодоров: Обвинявали го за ДКК, защото Сиела изключително успешно провела изборите - Tribune.bg

Известният адвокат обяснява, че не кантората му има договор с ДКК и ББР, а просто негова бивша служителка, депутатка от ПП

„Никога не сме имали договор с ДКК и ББР“. Така проф. Иван Тодоров отговори по БТВ на твърденията на ГЕРБ, че адвокатската му кантора е свързана с двете държавни дружества. Той е и акционер в „Села Норма“.

ГЕРБ с нови разкрития за назначенията на Кирил Петков в ББР (ВИДЕО)

„Изключително прост коментар. Никога не сме имали договор с ДКК и ББР. Никога не сме водили преговори, никога не сме участвали в процедури. Не познавам директорите им. Защо е този шум? Обяснявам си го с това, че „Сиела Норма“, с която съм свързан, проведе изключително успешно изборите – тя постави рекорд с 0,32% машини, излезли от строя при средно 2% за света“, каза Тодоров, който беше категоричен, че не познава Асен Василев и Кирил Петков.

„Нямаме договор за правни услуги с ББР. Нека някой да ми го покаже! Ние не сме водили разговори с тях, дори не ги познавам. Нямам тесни приятелски отношения с политици“, добави той.

Призна, че депутатът от „Продължаваме промяната“ Лена Бориславова е работила за кантората му, след като се е дипломирала, но „от години не е при тях“. Добави, че за тях са работили настоящи политици, но не ги спомена поименно.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети