Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станишев: БСП изоставя основни свои характеристики, превръща се в лидерска партия

Политика

Станишев: БСП изоставя основни свои характеристики, превръща се в лидерска партия

Станишев: БСП изоставя основни свои характеристики, превръща се в лидерска партия - Tribune.bg
Снимка:

Гуцанов е категоричен, че оставка на Нинова и ръководството трябва да има

"Големият въпрос е защо българите не припознават БСП като по-добрата алтернатива. Партията губи свои характеристи. БСП се превръща в лидерска партия. От демократична става авторитарна политическа сила. БСП се самоизолира от европейското социалдемократично семейство. Виждам опит нещата да се изманипулират и да се избегне анализът. Някои хора са добри в това, но не са толкова добри в печеленето на избори.“ Това заяви лидерът на ПЕС Сергей Станишев на днешния пленум на БСП.

Янаки Стоилов иска безпристрастен анализ. Въпросът с оставките в момента не бил реалистичен. Трябвало обаче да се проследят тенденциите в БСП.

Георги Гьоков призна, че не е удовлетворен от резултатите от изборите. Но столетницата се представила по-добре отколкото на предишните избори, смята той.

Борислав Гуцанов обаче беше категоричен, че оставка на Нинова и ръководството трябва да има. "Това не е БСП на 130 г. – да се борим за балотаж и да бъдем една от мимикриите в парламента" поясни той, цитиран от ПИК.

Варненски социалисти, дошли да искат оставката на Нинова и ръководството, се оплакаха, че не ги пускат в централата. "Защото сме инакомислещи", обясниха те. Възрастен социалист се оплака, че е член на БСП от много години, сега не бе допуснат, защото не е член на НС. Той поискал да присъства като гост, но му отказали, което е прецедент, пише ПИК.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати