Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Станишев няма място в листата, смята Нинова

Политика

Станишев няма място в листата, смята Нинова

Станишев няма място в листата, смята Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Социалистите с ново условие да се върнат на работа в парламента – Цветанов да напусне политиката изцяло

„Според мен Сергей Станишев не трябва да бъде в листата на БСП за предстоящия евровот. Но това ще го реши окончателно Националният съвет на 14 април”. Това заяви пред Нова ТВ председателят на Корнелия Нинова.

Според нея председателят на ПЕС имал много задължения като такъв и в това свое качество трябвало да обединява различни становища.

Тя коментира и оставките, подадени заради аферата с имотите на властта. „Това е политически фалш, опит да се потуши скандалът”, мисли Нинова.

Според нея моделът „ГЕРБ” е моделът на прехода – срастване между олигарси и политици. Тя не вижда собствената си партия БСП като олицетворение на това понятие.

„А ние от 10 години наблюдаваме едно и също”, заяви председателят на БСП. Тя бе категорична, че левицата щяла да прекрати бойкота си и да се върне в пленарната зала, ако Цветанов бил напуснал политиката изцяло.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

АЛО, ПРИВАТИЗАТОРКАТА Спрете се с наглите си изисквания. Време е да излезете и обясните на истината за себе си: 1. Истината за приватизацията на Техноимпекс; Българтабак; 2. Др. Импексова, започват проверки на вашите имоти: 6 апартамента на занижени цени на кв.м., 2 скъпи (за обикновените хора) имотав Мизия и с. Крушовица; 3. С каква цел се срещахте с Решетников и защо крихте този факт; 4. Проверки на жилищата на участващите в приватизацията и всички членове на вашата партия; 5. Знакови дела; 6. Наглостта с която първа в листата е обв. Е. Йончева за присвияване на пари на вложителите чрез офшорка от КТБ; 7. Приватизатора М. Велев и В. Лечева; 8. Гласуваният от партията ви закон, да не се търси сметка за изчезналите (присвоени) пари от еврофонда. И имате наглостта да поставяте условия с милионери, търговци на валута, бивши доносници от ДС и техните деца и внуци. ВИЕ НЯМАТЕ МОРАЛ И МЯСТО В ЕП !!! ОТ НАРОДА! ВЪРНЕТЕ ЗАГРАБЕНИТЕ ПАРИ НА Б-Я! ТЕ СА НА НАРОДА!!!
28.03.2019 19:06 / Отговор
ВАЛЕНТИН АЛО КОМУНИСТИТЕ ЗА 45 ГОДИНИ СТРОЯХА ЗАВОДИ , ЗА 30ГОД. ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ОЛЯХА ОТ КРАЖБИ И ИЗМОРИХА НАРОДА ГЕНОЦИТ ПРЕЗ ТУРСКО РОБСТВО НЕЕ БИЛО ТАКА .
28.03.2019 19:31 / Отговор
Дора Илиева Струва ми се , че има много малоумни герберски тролчета , които не помнят , че има решение на съда , че тези обвинения са лъжа и нямат основание , а всичко посочено като вина на Корнелия Нинова , на широката българска общественост са известни за Цвъки . Пълна лъжа , ще си умра от смях , съшити с конци обвинения отнасящи се за други хора и насочени към Председателката на БСП. Отчайващо , толкова ли малко чете вече българина , тъжно!
28.03.2019 19:33 / Отговор
МАРИЯ ИМОВА ДА КОМУНИСТИТЕ СТРОЯХА ЗАВОДИ,НО КАКВИ.?В СРЕДАТА НА ТРАКИЙСКОТО ПОЛЕ, ОТ КОЕТО СЕ РАЖДАХА, РАЖДАТ И СЕГА ПРЕКРАСНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЗДИГНАХА СТОМАНОЛЕЯРЕН ЗАВОД .ОБУЧИХА ДОСТА ХОРА,НО ЧОВЕК ЗАХРАНЕН СЪС ЗЕМЕДЕЛСТВОТО ТРУДНО СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРА.СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ЗАВОД БЕШЕ СЪСИПАН И ПРОДАДЕН КАТО СТАРО ЖЕЛЯЗО.А САМО ТОЗИ ЗАВОД ЛИ БЕШЕ????
29.03.2019 14:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети