Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Константинов: Цялото ръководство на БСП е с евтини апартаменти

Политика

Константинов: Цялото ръководство на БСП е с евтини апартаменти

Константинов: Цялото ръководство на БСП е с евтини апартаменти - Tribune.bg
Снимка:

Решението на Цветанов беше и най-логичното, смята той

„Вижте, цялото ръководство на БСП е с евтини апартаменти. Има обаче и нещо друго - при тях водач на листата е човек, който е със свален имунитет. На практика ние изпращаме депутат със свален имунитет, което досега не се е случвало в историята на европейските избори“. Така политическият анализатор проф. Михаил Константинов коментира пред БНТ решението на БСП водач на листата им за европейските избори да бъде Елена Йончева, която е обвиняема за пране на пари.

Константинов коментира и решението на Цветан Цветанов да напусне парламента. "Решението на Цветанов беше и най-логичното", смята той.

"Загубата в случая е в неговия опит като парламентарист, от което може би ще заскърца кворумът. Да, Цветанов допусна грешки, но не говоря за апартаментите му. Говоря за историите с преференциите, с опрощаването на дълговете на вероизповеданията", коментира още Константинов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

009 Чакайте малко, нали беше професор по математика, кога стана политически анализатор?????
09.04.2019 18:45 / Отговор
Човек от българския народ В един момент като го понастъпят и си показа цялата ,,безпристрастност и обективност,,.Крайно време е да се скрие и той.Има и по-добри от него ,даже и да не са професори.
09.04.2019 22:09 / Отговор
Хуйор Тъпак Константинов !
10.09.2019 22:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети