Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Стефан Янев: Пламен Узунов беше на срещата с областните управители, но като координатор

Политика

Стефан Янев: Пламен Узунов беше на срещата с областните управители, но като координатор

Снимка:

Служебният премиер Стефан Янев потвърди, че президентският съветник Пламен Узунов е бил на срещата с областните управители.

„На това работно съвещание, което лично ръководих, имаше представители на почти всички министерства, от президентската администрация, от различни органи на правоохранителната власт. Да, г-н Пламен Узунов е бил там, но като координатор. Той не ръководи нищо”, заяви Янев във Враца, цитиран от Нова телевизия.

Пламен Узунов инструктира областните управители вместо Стефан Янев

Въпросът за присъствието на Пламен Узунов на срещата беше поставен по-рано днес от ГЕРБ. На пресконференция Тома Биков попита в какво качество секретарят на президента е в Министерски съвет и дори води съвещанието с областните управители.

ГЕРБ: БСП управляват без да са спечелили избори, какво прави Пламен Узунов в МС

Служебният премиер коментира и отнетия достъп класифицирана информация на вътрешния министър Бойко Рашков.

„Не виждам да има скандал. Какъв е скандалът точно не разбирам? Това е несериозно. Всеки си развива тези, нека работим с факти. Има ли отнемане, няма ли отнемане - това са неща, с които се занимават службите. Ако влезем в техния наратив, ставаме прекалено публични, а има някои неща, които трябва внимателно да се обсъждат”, заяви Стефан Янев.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още