Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков към Бойко Рашков: Ще направим всичко възможно да докажем, че два месеца лъжете

Политика

Тома Биков към Бойко Рашков: Ще направим всичко възможно да докажем, че два месеца лъжете

Тома Биков към Бойко Рашков: Ще направим всичко възможно да докажем, че два месеца лъжете - Tribune.bg

„Вие раздвижихте въздуха, това правите вече 2 месеца. Нищо конкретно не чухме. Ние не искахме това изслушване, за да повтаряте това, което говорите два месеца в интервютата си. Искахме да чуем конкретни доказателства, които вие твърдите че са секретни“, заяви Тома Биков след изслушването на Бойко Рашков, който така и не даде никакви доказателства за своите твърдения.

Биков се обърна към Рашков и го призова да не мишкува, а като смел човек, какъвто твърди, че е.  „Ако наистина сте смел човек, а не някакъв социалистически милиционер, излезте и кажете доказателствата“, призова го Биков, като допълни, че Рашков е похабил 117 хиляди лева на българските данъкоплатци, за да повтаря интевютата си.  

„Излезе първо Атанасов, после вие казахте, че е вярно. Ако е незаконно има ли наказани за тези незаконни подслушвания. 25 години стари милиционери разигравате България с незаконни подслушвания. Ние като народни представители също имаме достъп, не само Хаджигенов. Вярно, че ходихте на закриването на тяхната кампания. Не се държите институционално“, заяви Биков и допълни, че Рашков се държи аналогово. Той припомни на Рашков, че вече няма стационарни телефони и, ако МВР или прокуратурата иска някаква информация може да си я вземе от операторите.   

Биков призова да не се слагат всички протестиращи под общ знаменател, защото на протеста миналото лято е имало хора с криминално минало. 

„Подслушван е Васил Божов и негови групи, членове на агитки, които атакуваха Народонто събрание с бомбички и е нормално да бъдат на вниманието на МВР. Ако вие сте против това г-н Васил Божков да бъде на вниманието на органите на реда то означава, че вие не работите за държавата. Започнали сте като пиар. Няма да оставим тази тема и ще направим всичко необходимо да покажем на хората, че два месеца сте лъгали“, завърши Тома Биков.  

Десислава Атанасова предаде необходимите подписи другата седмица да се проведе закрито заседание, на което Бойко Рашков да разкрие доказателствата за незаконните подслушвания, които той днес не пожела да разкрие. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати