Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тома Биков: Няма основание за касиране на вота в София

Политика

Тома Биков: Няма основание за касиране на вота в София

Тома Биков: Няма основание за касиране на вота в София - Tribune.bg
Снимка:

Според депутата на ГЕРБ Тома Биков няма основание за касиране на вота в София. Това мнение изказа той пред БНТ по повод на заявката на Мая Манолова и хората ѝ, че ще поискат касиране.

„Мисля, че трябваше да изчакат 2-3 дни преди да правят подобни изявления, защото се вкарват в една ситуация, която е безсмислена. Госпожа Манолова постигна един добър резултат за София, като кандидат на БСП. Оттук нататък мисля, че трябва и да може приема и загубата. Тя през живота си е губила избори, така че би трябвало да е свикнала. Тепърва и ще губи според мене, защото и видях, че анонсира нещо, някакви граждански инициативи. Очаквам да направи партия“, коментира Биков.

„Според мен, в София се поражда градска левица в лицето на една част от ДБ и в избирателите на г-н Бонев. Това е една либерална левица, за която имаше наченки преди време. В районните в София, където печели, е благодарение на БСП. Голяма част, които гласуваха за ДБ, гласуваха за кандидатът на БСП – Мая Манолова“, коментира още балотажа в столицата.  

Биков определи резултатите на местните избори на ГЕРБ като успех. Той даде пример с предишните избори за кметове през 2015 г. и че сега печелят в повече общини.

„В София имаме два пъти повече общински съветници от втората политическа сила“, заяви той.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гербиков Напротив, има основание, при това - повече от сериозно основание и изборите в София ще бъдат касирани! А вие събирайте пари за циганите, защото на първия кръг и на балотажа изгоряхте!
05.11.2019 17:03 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати