Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошко Йорданов отказа на БСП да участват в правителство: Ние не сме фурнаджийски лопати като някои други партии

Политика

Тошко Йорданов отказа на БСП да участват в правителство: Ние не сме фурнаджийски лопати като някои други партии

Тошко Йорданов отказа на БСП да участват в правителство: Ние не сме фурнаджийски лопати като някои други партии - Tribune.bg
Снимка:

„Дойдохме на поканата, защото това е нормалното политическо поведение. Ние няма какво ново да кажем и ще повторя, това което говорим от първите дни на този парламент. Ние заявихме, че ИТН поема отговорността, предлагаме кабинет и, ако не бъде подкрепен от партиите на протеста ние няма да подкрепяме следващи мандати и отиваме на предсрочни избори.“, заяви при срещата с БСП Тошко Йорданов от ИТН.

„Както останалите партии така и вие не подкрепихте нашия кабинет. От вас зависи дали този парламент ще поживее още седмица и да направим част от промените в прокуратурата, които искаме. Цялата тази фурнаджийска лопата която представляват другите партии, не участваме в това“, подчерта още Йорданов.

Нинова отвърна, че БСП не са участвали в други разговори освен такива за политики. Тя уточни, че предложенията за Бюрото по защита и НСО са само кръпки, а важната реформа може да се направи при редовно правителство и парламент. „Приемаме вашето предложение и го направихте публично“, заяви соцлидерката.

Йорданов обвини останалите две „партии на протеста“, че са виновни за невъзможността да се направи реформата в съдебната власт, които уж се обявили за промяната, а не са подкрепили кабинета им.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети