Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Тошо Тошев: Фандъкова е едно от най-добрите и красиви неща, които ГЕРБ създадоха

Политика

Тошо Тошев: Фандъкова е едно от най-добрите и красиви неща, които ГЕРБ създадоха

Тошо Тошев: Фандъкова е едно от най-добрите и красиви неща, които ГЕРБ създадоха - Tribune.bg
Снимка:

 „Йорданка Фандъкова, която аз харесвам, бих казал, че харесвам както усмивката, така и работата ѝ, макар че работата на такъв голям градоначалник е трудно някой да знае отблизо. Фандъкова е едно от най-добрите и красиви неща, които ГЕРБ създадоха“, заяви пред Канал 3 Тошо Тошев, дългогодишен журналист и  главен редактор на вестниците „Труд“ и „Преса“.

„Мая Манолова, харесвах като омбудсман. Тя за първи път изпълни с много богато и мощно съдържание позицията омбудсман, хората разбраха за първи път какво означава това понятие“, подчерта Тошев.

„Във връзка с кандидатурата ѝ за кмет на София в Местни избори 2019, според мен тя не създаде тази ситуация, тя беше създадена отвън“, допълни той.

„Ако Мая Манолова спечели на балотажа на 3-ти ноември, а това е трудна работа, на нея ще и бъде много трудно. Бойко Борисов няма да бъде неин партньор и съюзник, макар че той ще намери начин да каже, че ще продължи да помага на София като столица, но няма да е на „ти“ с това, парите няма да са същите, общинският съвет също ще окаже влияние. Тя ще бъде с вързани ръце“, прогнозира журналистът.

„Йорданка Фандъкова управлява София от 10 години, но реално управлението на ГЕРБ е от 14 години. Ако се запитаме промени ли се столицата за това време, отговорът е да. Много се промени, много неща се построиха, макар, че малко хора помнят, че първият лъч на метрото откри Стефан Софиянски и още от тогава започна промяната“, допълни Тошо Тошев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати