Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: Дончева е жълт вестник, няма да я изберат за депутат в следващия парламент

Политика

Трифонов: Дончева е жълт вестник, няма да я изберат за депутат в следващия парламент

Трифонов: Дончева е жълт вестник, няма да я изберат за депутат в следващия парламент - Tribune.bg
Снимка:

Той обяви, че тя няма повече и да е заместник-председател на парламента

„Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева.

Беше на гости вестник „Шок“. Не – „Уикенд“ беше. Не, не, вестник „Папараци“ или вестник „Сензация“. Абе, де да знам, един от тия беше“. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Той обясни, че: „заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас“.

Трифонов заявява категорично, че „Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас“, пише той в заключение на публикацията си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети