Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов: „Гузен, негонен бяга!“ Ако срещата Петков-Спас Русев беше логична, нямаше да се бяга позорно

Политика

Трифонов: „Гузен, негонен бяга!“ Ако срещата Петков-Спас Русев беше логична, нямаше да се бяга позорно

Трифонов: Гузен, негонен бяга! Ако срещата Петков-Спас Русев беше логична, нямаше да се бяга позорно - Tribune.bg

„Соня Колтуклиева показа как Кирил Петков разговаря със Спас Русев в лоби бара на виден столичен хотел. Като видя, че го снимат, Кирил Петков веднага напусна Спас Русев и избяга от масата, без дори да си плати сметката. Българският народ е мъдър и има поговорка, която абсолютно отива и на Кирил Петков, и на ситуацията. Тя гласи: „Гузен, негонен бяга!“ 

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Според неговата оценка, ако това е била една логична среща между български политик и голям инвеститор, Кирил Петков нямаше да избяга така позорно.

„След като бяга така гузно, значи това е скрита среща, която касае скрити неща, които се случват под масата. Това е толкова явно и същевременно толкова скрито за голяма част от българските медии. Визирам трите национални телевизии. Но истината си е истина, Кирил Петков се видя със Спас Русев, след това гузно избяга, защото върши мръсна работа и никой не може да го скрие. Ето аз, например, имам фейсбук профил и свободно говоря, каквото искам, защото свободата на словото е в интернет“, пише още Трифонов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети