Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Трифонов няма да участва в предизборни коалиции

Политика

Трифонов няма да участва в предизборни коалиции

Трифонов няма да участва в предизборни коалиции - Tribune.bg
Снимка:

В последните дни и Мая Манолова, и Атанас Атанасов от ДБ признаха, че водят преговори с „Има такъв народ“

„Партия „Има такъв народ“ ще се яви сама на изборите“, това написа „най-безапелационно“ във Фейсбук лидерът на формацията Слави Трифонов.

„В последните дни виждам, че името на партия „Има такъв народ“ и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни коалиции“, коментира той без да повдига въпроса с кого мисля да се коалира след изборите.

Миналата сряда ген. Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България призна, че неговите съмишленици са готови да се коалират с всеки извън ГЕРБ.

„Демократична България ще работи за получаване на управленски мандат и ще работи със Слави, Мая Манолова и Отровното трио. Мая вече се е променила“, обясни той пред БНТ.

Атанасов призна: Искат управленски мандат, ще работят със Слави, Манолова и Отровното трио

В събота подобно признание направи и Мая Манолова.

„Ще се явим на изборите с бранда „Изправи се. БГ“, а кой ще се включи в регистрацията ще се реши, щом уточним формата. Той е отворен. Водят се преговори за широко обединение с партията на Слави Трифонов и Демократична България за демонтиране на Борисов“, съобщи тя.

Мая Манолова: Преговаряме с ДБ и Слави Трифонов, за да демонтираме Борисов от власт


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

Realist Няма лошо и нека участват сами . Но достъпа до телевизията им е платен и на мен лично ми е трудно (бих казал дори невъзможно) да се ориентирам в техните виждания за бъдещето на БГ . На "програми и платформи" на партии и движения вече не вярвам. Искам да виждам какви ги вършат и да ги чувам какви ги дрънкат и така да си сверя часовника за изборите . А те какво направиха ? - ограничиха достъпа на хората до изявите си , което мисля че не е правилно ако искаш да те приеме населението за такъв какъвто се представяш . Нека докажат че те са правилният избор, а не да се крият зад платената си ТВ .
30.11.2020 14:18 / Отговор
анализатор Нека докажат че те са правилният избор, а не да се крият зад платената си ТВ.
Така е , но дори и тв 7 / 8 да не беше платена / аз я гледам без абонамент - с "връзки" /друго , освен плоски заяждания , високопарни съвети и мнения и злонамерени охулвания без контрааргументи на лекарите , които дават всичко от себе си - НЯМА !
30.11.2020 14:32
Тартаковер Бих поспорил с "анализатор" защото намирам поста му за нормален (онези с два грама тиня в главите си, които не могат да родят нищо освен псувни и плюнки, директно отсвирвам) Г-н анализатор, аз също гледам някои предавания в 7/8 ТВ и не съм забелязал злонамерени охулвания на лекари. Напротив, във "Вечерното шоу..", както и в "Студио Хъ" са давали дума на не един и двама лекари, на други представители на здравеопазването у нас. Естествено не всички са раболепни към властта и прислужващите и медици, но това е плурализма. Самата власт и угодническите слуги си имат телевизии, дори някои от най-изявените, за да изразяват гръмогласно позиции, които не се споделят от голяма част в обществото у нас.
30.11.2020 14:57
k А така, Славе, откъде накъде ще се явяваш като локомотивче да изтегляш в парламента дупетатите на проскубаната лисица МаяМа и Ристе Маджото? Гледай си партията, а те да го духат таратора, бах‘ги у шлякатарниците!
30.11.2020 15:20
Furlata Най-раболепно с властта, да не кажа като изтривалка пред вратата, се е държал Славчо в онова "епохално" интервю по БТВ с Бойко! Там и тогава се разбра колко струва и колко може!
Всичките зорлии за власт имат тежки финансови проблеми, да не кажа драми, с наклон към катастрофа, та зорът е да се докопат до кацата с меда! Славчо е собственик на западаща кабеларка, такива са фактите! Не може да правиш едно и също, а да чакаш различен резултат, това е ноторно известно, както е известно, че Слави Трифонов прави едно и също 20 години! Какво ли чака?!
30.11.2020 17:14
Не бих дала Гласът си за слави неадекватен ми е нещо
30.11.2020 14:39 / Отговор
кесо А сега кой шъ вкара Мая Конопа, Бай Ристю десантчика барабар с джобния "генерал", тримата глупаци и още цял един файтон червени навлеци в Парламента бре? Къде остана "борческата солидарност" бе Трифонов?
30.11.2020 14:49 / Отговор
Не, благодаря! Предпочитам да си им остане ограничен достъпа, даже бих давала пари за да не ги гледам. Докато бяха достъпни като превключвах каналите минавах през 7/8-ми с погнуса и бързах да не им генерирам и 30 секунди рейтинг. Достатъчни са ми изцепките на техните репортери на брифингите на щаба, саботирането на мерките, озлобеният Тошко Йорданов, който изкарваше лекарите убийци. Като си помисля, че само преди 4 години им се подписах за референдума, въпреки че заех че въпросите им са популистки , несъществени и няма да решат нищо. Ей така за подкрепа на някаква гражданска активност. Тогава поне още съм вярвала в добрите им намерения. Оказаха се не само популисти, но и нещо много по-лошо.
30.11.2020 19:20 / Отговор
Нищо позитивно Не съм чула от слави само злоба сипе
01.12.2020 09:17 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати